Escoles Bressol
Municipals

Escola Bressol El Tren
 • DADES DEL CENTRE:

  C. Empúries, 45
  17005 - GIRONA
  Tel. 972 236 228
  A/e: eltren@ajgirona.cat
  Web: www.girona.cat/eebb

  ESCOLA BRESSOL PÚBLICA (Codi: 17008791)
  BARRI: St. Narcís
  ZONA ESCOLAR: 2 - Oest
  DIRECTOR/A: Rosa Ribas Massot
  OFERTA FORMATIVA: Educació infantil (1 a 3 anys) - escoles bressol

 • Qui som:

  L’escola bressol El Tren es va inaugurar l’any 2005. Està situada al barri de Sant Narcís, al costat de l'escola Mare de Déu del Mont. Ofereix 61 places distribuïdes en quatre aules, de les quals, 24 són per a infants d’1 any i 37 són per a infants de 2 anys. El personal responsable del servei està format per set educadors i educadores, dues de les quals formen l’equip directiu.

 • Com ens organitzem:

  Foto de nens treballant conjuntament en una taulaEls grups s'organitzen atenent edats diverses dels nens i nenes --exceptuant la dels més petitons de l'escola, d'una mateixa edat-- per tal d'oferir-los un clima més tranquil i adequat a les seves necessitats.

  Una vegada feta l'adaptació organitzem les tres classes restants i altres espais de l'escola en aules i racons temàtics, per tal d'oferir als infants diferents propostes de joc, amb material específic i molt divers. 

 • Equipaments:

  Quatre aules per activitats adreçades a infants de 1 a 3 anys, sala polivalent, menjador, dormitori, pati, office, zona pels educadors i educadores (despatx, sala reunions...) L'escola disposa d'AMPA i de Consell Escolar.

 • Imatges:

  Foto del pati de l'Escola amb nens jugant i foto d'una aula amb infants i educadora

  Foto d'infants i educadores dins d'una aula     Foto de nens jugant amb un reflexe de colors     Foto d'infants i educadora jugant a tapar-se amb una tela de colors     Foto d'infants jugant amb fulles seques davant d'un mirall     Foto de nena omplint recipients amb sorra de colors     Foto d'infants passant per un túnel de robes de colors     Foto de nens jugant dins d'una cabana de cartró

Veure en el plànol:

Escola Bressol Baldufa

Escola Bressol Cavall Fort

Escola Bressol El Pont

Escola Bressol El Tren

Escola Bressol Garbí

Escola Bressol L'Olivera

Escola Bressol La Devesa