EMA.

Exposicions

 

 

Sala d'exposicions

Primitiu
DEL 14 DE SETEMBRE AL 10 DE NOVEMBRE DE 2017

Inauguració: Dijous 14 de setembre. 19.30 h

Artista: Pol Ballonga

Primitiu és un projecte escultòric de recerca i creació que exposa una col·lecció d’escultures de resina de polièster acompanyada d’una sèrie de quadres de pintura a l’oli i aquarel·la, també mostra les proves prèvies i part del procés de la creació d’aquestes. L’artista vol aprofundir en l’essencialitat del material per a la posterior aplicació i la diversitat de resultats i impressions que pot arribar a transmetre, conservant una mateixa línia estètica.

Al crear l’obra no es basa en cap referent directe, treballa a partir de la imaginació i el record. En les seves peces sovint es barregen elements arquitectònics i naturals amb la figura humana, creant així un ambient oníric que té l’objectiu de transmetre els sentiments més profunds, permetent una connexió entre el món intangible i el món tangible.

Primitiu és un projecte becat pels ajuts Girona Kreas.

L’objectiu principal d’aquest projecte escultòric és poder experimentar amb diferents materials i tècniques per assolir una gran varietat de textures, pàtines i colors a partir de silicones, resines de polièster, ceres, metalls, etc... L’experimentació, la connexió amb nous materials i formes, la imaginació com a fil conductor d'expressivitat, records volàtils, el començament, l’origen, el primer temps, el més instintiu, allò PRIMITIU.