EMA.

L'Escola

 

 

Projecte formatiu

L'Escola Municipal d'Art ofereix una experiència docent i cultural singular en el sentit que els seus professors són artistes, la qual cosa afavoreix uns tallers més interessants des del punt de vista educatiu i cultural. La programació que oferim per al proper 2017-2018 se centra en tres eixos de treball: emaXics, taller i monogràfics. 

La línia de treball pensada per als més joves de l'escola —a partir dels 6 anys— és emaXics, orientada a introduir-los en el llenguatge visual i plàstic mitjançant tres àrees de treball principal: el color, el dibuix i el volum.

En l’àmbit infantil, l’escola inicia un projecte innovador conjuntament amb l’Escola de Música Moderna de Girona i El Galliner. Centre de formació teatral per tal d’oferir una formació transversal en arts (plàstica, música, expressió, moviment i dansa) sota el nom de Jardí artístic pensat per a infants de 4 a 6 anys.

D’altra banda, els tallers artístics, de durada anual o semestral, permeten l’accés a una disciplina artística des d’un nivell inicial fins a un nivell avançat. L’escola ofereix tallers de ceràmica, dibuix, escultura, fotografia, gravat, pintura i tapís. Aquest any com a novetat presentem els tallers Intensius dins la campanya “Vine a conèixer l’EMA” que es portarà a terme del 12 al 15 de setembre per donar a conèixer els tallers i els professors del centre.

L’oferta de cursos monogràfics acull propostes singulars que permeten complementar la docència dels tallers i descobrir altres disciplines artístiques o artesanals. Aquesta formació té una durada més reduïda i intensa.