EMA.

Oferta formativa

 

 

emaDisseny

emaDissenyEls estudis d'emaDisseny orientats a aquells estudiants, a partir dels 16 anys, que tinguin inquietuds creatives, iniciativa i ganes d'explorar. Que vulguin descobrir un concepte de disseny ampli i generalista, sense entrar en especialitzacions. Alumnes que vinguin a l'escola per esbrinar la seva afinitat en els diversos camps creatius vinculats al disseny i a l'art.

Ensenyarem a transformar una idea en quelcom real. Quin passos segueix un concepte fins que es cristal·litza, posem pel cas en una cadira? Com es crea una imatge corporativa d'una empresa? Quines emocions, sensacions volem que un cartell evoqui? Quina és la millor distribució d'una botiga per fer més atractius els seus productes?

Amb els estudis d'emaDisseny volem que els alumnes adquireixin uns coneixements teòrics fonamentals en el camp de l'Estètica, de la Història de l'Art, el Disseny i l'Arquitectura. Volem que els nostres estudiants adquireixin habilitats en dibuix, en el llenguatge gràfic -composició, ritme, volum, color, tipografia-, en el desenvolupament de projectes creatius, en l'ús de les principals eines informàtiques vinculades al desenvolupament d'un disseny.

Per poder portar a terme aquests estudis disposarem d'un professorat vinculat amb el món professional en els diferents camps del disseny i l'art per tal que la formació sigui dinàmica, realista i ajustada a la realitat professional.

L'esquema d'estudis es desenvoluparà en dos anys acadèmics i un Projecte Final, amb els següents eixos de treball:

Primer curs

Dibuix

Referents I

Taller Gràfic I

Taller Digital I

Segon curs (s'iniciarà el curs 2015-16)

Referents II

Taller Gràfic II

Taller Digital II

Projecte Final

Pensem que la formació que ofereix emaDisseny aportarà els coneixements adequats per facilitar l'accés a una formació reglada superior.