EMA.

Oferta formativa 2015-2016

 

 

Monogràfics emaDisseny

Un dels valors del coneixement és la creativitat i l’entenem com a eina fonamental per avançar en qualsevol àmbit artístic, social, polític, tecnològic o econòmic. Des d’aquest punt de vista, i dins el nostre àmbit, volem aportar els instruments per millorar i desenvolupar una mirada creativa, una mirada singular que permeti descobrir possibilitats innovadores als reptes que es plantegen a diari en una societat contemporània.

L’Escola Municipal d’Art proposa els monogràfics emaDisseny per a aquells estudiants, a partir dels 16 anys, que tinguin inquietuds creatives, iniciativa i ganes d’explorar. Que vulguin descobrir un concepte de disseny ampli i generalista, sense entrar en especialitzacions. Alumnes que vinguin a l’escola per esbrinar la seva afinitat en els diversos camps creatius vinculats al disseny i a l’art.

L’esquema d’estudis es desenvoluparà mitjançant monogràfics específics de manera que l’estudiant pugui anar realitzant les propostes de formació en l’àmbit del disseny que més s’ajusti als seus interessos i a la seva disponibilitat horària.

Per poder portar a terme aquests estudis disposarem d’un professorat vinculat amb el món professional en els diferents camps del disseny i l’art per tal que la formació sigui dinàmica, realista i ajustada a la realitat professional.

MONOGRÀFICS:

 

Serigrafia
Del 7 d’abril al 10 de juny de 2016
Divendres de 17 a 20 h
Professor: SEBI SUBIRÓS
Preu: 142,80 €
+ Info   ||   INSCRIPCIONS

Iniciació a la joieria II
Del 15 d'abril al 17 de juny de 2016
Divendres de 17 a 21 h
Professora: IMMA VIÑALS
Preu: 142,80 €
+ Info   ||   INSCRIPCIONS