EMA.

Oferta formativa 2017-2018

 

 

emaXics

La proposta emaXics planteja ampliar i enriquir l’oferta educativa pensada per als més joves.

emaXicsL'EMA ofereix la possibilitat d'enriquir la formació de l’expressió en arts plàstiques i visuals als alumnes de 6 a 16 anys, amb un aprenentatge que complementi el treball en aquest camp que es du a terme en els estudis obligatoris, i així facilitar el coneixement de les diverses disciplines artístiques.

Entenem que l'ensenyament de la pràctica artística és transversal i per aquesta raó la docència es fonamenta de manera interdisciplinària. Descobrirem les bases per interpretar, representar i entendre l'entorn immediat. Es potenciarà i s'afavorirà la capacitat de mirar i apreciar el món que ens envolta d'una manera creativa, imaginativa i artística.

Aquesta descoberta s’acompanyarà d'una manera respectuosa, perquè cada alumne tingui l'espai, el temps i la llibertat per descobrir per ell mateix les possibilitats expressives dels materials i recursos plàstics. Un espai còmode per expressar-se, on de manera lúdica i divertida pugui deixar-se anar i ser ell mateix.

La proposta de l'emaXics vol donar a conèixer, experimentar i utilitzar la diversitat de tècniques i procediments artístics en les propostes i creacions.

Podrem utilitzar els recursos artístics per comprendre i representar de forma creativa la realitat, les idees, les emocions, els sentiments, les vivències, i així descobrirem maneres diferents d'expressar-nos i comunicar-nos.

L'objectiu final és que cada alumne tingui les eines i els recursos per expressar-se lliurement i amb creativitat.

 


Professora:
 Clara Gassiot

GRUPS:

emaXics - Infantil I (6 i 7 anys)
HORARI: dijous de 17.00 a 18.30 h
PREU: 216,30 €
Inscripció a partir del 4 de setembre
+ Info   ||   INSCRIPCIONS

emaXics - Infantil II (de 8 a 10 anys)
Horari: dimarts de 17.00 a 18.30 h
PREU: 216,30 €
+ Info   ||   INSCRIPCIONS

emaXics - Infantil III (d’11 a 13 anys)
OPCIÓ 1: dimarts de 18.30 a 20 h
OPCIÓ 2: dijous de 18.30 a 20 h
PREU: 216,30 €
Inscripció a partir del 4 de setembre
+ Info   ||   INSCRIPCIONS

emaJoves (de 14 a 16 anys)
HORARI: dimecres de 19 a 20.30 h
PREU: 216,30 €
Inscripció a partir del 4 de setembre
+ Info   ||   INSCRIPCIONS