20è Cros Ciutat de Girona

Diumenge 19 de novembre de 2017

Curses a partir de les 9.30 h al circuit a les Ribes del Ter, davant el Pavelló Municipal Girona – Fontajau.

Puntuable per al Circuit Gironí de Cros
Puntuable per al Gran Premi Català de Cros per cadet, juvenil i júnior
Gran Premi Consell Comarcal de la Selva
XIV Trofeu Diputació de Girona

INSCRIPCIONS

El període d’inscripció finalitza dijous 16 de novembre de 2017. Per formalitzar la inscripció cal entrar a l'enllaç d'inscripció d'aquesta mateixa pàgina  o www.cegirones.cat

Per participar a les proves del Gran Premi Gironí de Cros, només caldrà inscriure’s una vegada, a excepció dels participants a la cursa open. Els/les atletes inscrits/es en el Circuit Gironí de Cros han de conservar el seu dorsal, per utilitzar-lo a totes les proves.

La inscripció per la temporada 2017/18 té un cost de 3 € per les categories de promoció, de Sub8 (prebenjamí) fins a Sub16 (Cadet), i de 6 € per la resta de categories, de Sub18 (Juvenil) fins a veterà.

Els atletes participants a la categoria OPEN cal que facin la inscripció per cada jornada durant la setmana prèvia a la prova, com a màxim el dijous anterior al mateix web. El cost per aquesta cursa serà de 3€.

Les inscripcions al circuit el mateix dia de la cursa són una excepció i queda sota el criteri de l'organització acceptar-les. En tot cas, aquestes tindran un cost per atleta de 8 € per a les categories absolutes i de 4 € per a les categories de promoció, fins a Sub16 (Cadet). En cas de pèrdua del dorsal, caldrà abonar 1 € per tenir-ne una còpia. Les inscripcions a la cursa OPEN el mateix dia tenen un cost de 5 € i es poden fer com a màxim 30 minuts abans de la sortida.

Cada participant només tindrà dret a participar en una sola cursa. El fet de participar en dues curses serà penalitzat amb la desqualificació d’ambdues

Servei Municipal d'Esports
Veure en el plànol: