19è Cros Ciutat de Girona

Diumenge 20 de novembre de 2016

Curses a partir de les 9.00 h al circuit a les Ribes del Ter, davant el Pavelló Municipal Girona – Fontajau.

Gran Premi Consell Comarcal de la Selva
XIII Trofeu Diputació de Girona
Puntuable per al Circuit Gironí de Cros
Puntuable per al Gran Premi Català de Cros per cadet, juvenil i júnior

INSCRIPCIONS

El període d’inscripció finalitza dijous 17 de novembre de 2016. Per formalitzar la inscripció cal entrar a l'enllaç d'inscripció d'aquesta mateixa pàgina  o www.cegirones.cat

Per participar a les proves del Gran Premi Gironí de Cros, només caldrà inscriure’s una vegada, a excepció dels participants a la cursa open. Els/les atletes inscrits/es en el Circuit Gironí de Cros han de conservar el seu dorsal, per utilitzar-lo a totes les proves.

Les inscripcions que es facin dins el termini establert seran gratuïtes, a excepció dels atletes de la cursa open que hauran d’abonar 3 € el mateix dia de la cursa. 

Les inscripcions el mateix dia de la cursa són una excepció i queda sota el criteri de l’organització acceptar-les. En tot cas, aquestes tindran un cost per atleta de 3 € per a les categories absolutes i d’1 € per a les categories de promoció, fins a cadet. En el cas de la cursa open, les inscripcions el dia de la cursa tindran un cost de 5 € i es podran fer com a màxim 30 minuts abans de la sortida.

En cas de pèrdua del dorsal, caldrà abonar 1 € per obtenir-ne un duplicat.

Cada participant només tindrà dret a participar en una sola cursa. El fet de participar en dues curses serà penalitzat amb la desqualificació d’ambdues.

Servei Municipal d'Esports
Veure en el plànol: