Activitats físicoesportives i aquàtiques d'hivern.
Curs 2017-2018

Preinscripcions del 21 d'agost al 5 de setembre

Aquesta oferta d’activitats esportives es porta a terme en els pavellons municipals, en les piscines municipals de Palau i de Sta. Eugènia - Can Gibert del Pla, a la zona esportiva de la Devesa, al Centre Cívic Barri Vell, Espai Marfà, en centres escolars, en el CREC de Sant Daniel i Germans Sàbat -Taialà i a l'Escola Marta Mata (com a novetat d'aquest curs)

Preinscripció

Del 21 d'agost al 5 de setembre de 2017 (ambdós inclosos).
La durada del curs és de l'1 d'octubre de 2017 al 22 de juny de 2018.

Les preinscripcions es realitzaran a través de la pàgina web de l'Ajuntament www.girona.cat/inscripcions.

Resultats de la preinscripció

El 12 de setembre rebreu un correu electrònic en què se us informarà que podeu consultar la resolució de places mitjançant el vostre usuari i contrasenya a la web www.girona.cat/inscripcions. Per aquest motiu és important tenir el correu electrònic actiu.

IMPORTANT: El Servei Municipal d’Esports no informarà personalment a ningú sobre el resultat del sorteig. Cada persona inscrita té l’obligació de consultar-lo.

Pagament

Un cop assignades les places, el 12 de setembre rebreu un altre correu electrònic en què se us informarà de quan es generarà la carta de pagament (codi de barres) per fer el pagament de l’activitat. En cas que l’activitat no es pagui en el termini establert es perdrà la plaça automàticament. El període per a fer el pagament a La Caixa és del 13 al 21 de setembre (ambdós dies inclosos).

En cas que el pagament de l’activitat no es faci en el període establert, es perdrà la plaça automàticament. Es podrà fraccionar el pagament en dues vegades:
- 1a fracció (60% del total des del 13 fins al 21 de setembre)
- 2a fracció (40% restant des del 13 fins al 22 de novembre)

Novetat per aquest curs 2017/18

Aquest curs es faran activitats per a adults i gent gran al gimnàs de l'escola Marta Mata.
Les activitats que s'hi duran a terme són les següents:

IOGA GENT GRAN: dl/dc de 18.45 a 20.00 h

IOGA ADULTS: dl/dc de 20.05 a 21.20 h

ACTIVITAT FÍSICA DE MANTENIMENT ADULTS: dt/dj de 18.45 a 19.35 h

AEROTÒ ADULTS: dt/dj de 19.45 a 20.35 h
 

Baixa d'una activitat

En el cas que una persona inscrita vulgui donar-se de baixa és necessari i obligatori notificar-ho per escrit al Servei Municipal d’Esports (mitjançant el formulari de baixa que estarà penjat al web) per donar així l’opció a les reserves per ocupar la plaça vacant.

Si la baixa voluntària es produeix amb un mínim de 4 dies d’antelació a l’inici de l’activitat es retornarà l’import abonat. Un cop iniciada l’activitat o en cas d'avisar amb menys de 4 dies de l'inici de l'activitat, no es retornarà l’import de la inscripció. Tampoc s’anul·larà el deute que generi la inscripció quan la baixa de l’activitat no es comuniqui amb un mínim de 4 dies d’antelació a l’inici de l’activitat. L’impagament suposarà l’obertura del corresponent procediment recaptatori executiu.

Per a més informació us podeu posar en contacte amb:

- Pavelló de Palau: 972 222 155 (de dilluns a divendres de 9 a 14 h).
- Piscina de Can Gibert: 972 237 306 (de dilluns a divendres de 9 a 14 h).
- Pavelló de Fontajau: 972 226 136 (de dilluns a divendres de 9 a 14 h). 

activitatsesports@ajgirona.cat

Servei Municipal d'Esports
Veure en el plànol: