Activitats físicoesportives i aquàtiques d'hivern.
Curs 2016-2017

A partir del 12 de setembre, inscripcions a les activitats amb places lliures.
Per fer-ho cal posar-se en contacte amb el Servei Municipal d'Esports.

Aquesta oferta d’activitats esportives es porta a terme en els pavellons municipals, en les piscines municipals de Palau i de Sta. Eugènia - Can Gibert del Pla, a la zona esportiva de la Devesa, al Centre Cívic Barri Vell, Espai Marfà, en centres escolars i en el CREC de Sant Daniel i Germans Sàbat-Taialà.
 

Període de preinscripció

Del 22 d'agost al 5 de setembre de 2016 (ambdós inclosos)

Resultats de la preinscripció

El 8 de setembre rebreu un correu electrònic en què se us informarà que podeu consultar la resolució de places mitjançant el vostre usuari i contrasenya a la web www.girona.cat/inscripcions. Per aquest motiu és important tenir el correu electrònic actiu.

IMPORTANT: El Servei Municipal d’Esports no informarà personalment a ningú sobre el resultat del sorteig. Cada persona inscrita té l’obligació de consultar-lo.

Pagament

Un cop assignades les places, el 12 de setembre rebreu un altre correu electrònic en què se us informarà de quan es generarà la carta de pagament (codi de barres) per fer el pagament de l’activitat. En cas que l’activitat no es pagui en el termini establert es perdrà la plaça automàticament. El període per a fer el pagament a La Caixa és del 12 al 21 de setembre (ambdós dies inclosos).

En cas que el pagament de l’activitat no es faci en el període establert, es perdrà la plaça automàticament. Es podrà fraccionar el pagament en dues vegades:
- 1a fracció (60% del total des del 12 fins al 21 de setembre)
- 2a fracció (40% restant des del 14 fins al 22 de novembre)

Per a més informació us podeu posar en contacte amb:

- Pavelló de Palau: 972 222 155 (de dilluns a divendres de 9 a 14 h).
- Piscina de Can Gibert: 972 237 306 (de dilluns a divendres de 9 a 14 h).
- Pavelló de Fontajau: 972 226 136 (de dilluns a divendres de 9 a 14 h). 

activitatsesports@ajgirona.cat

 

Servei Municipal d'Esports
Veure en el plànol: