La Capitalitat del Bàsquet Femení és una iniciativa que neix de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), amb la intenció i l’objectiu final de potenciar el paper de la dona dins el nostre esport i en el marc d’una localitat, al llarg de tot un any.

Al 2018 Espanya serà seu del Mundial de bàsquet Femení, en l’anomenat Universo Mujer, una oportunitat de mostrar al món com fem les coses i en quin punt estem, en aquests moments.

L’FCBQ, seguint la línia estratègica iniciada fa anys, de potenciació de l’esport femení, vol posar en marxa un projecte innovador on el protagonisme és del binomi dona - bàsquet.
 

Notícies

La VI Jornada de l'Esport Femení es farà el proper 11 de març a Girona
16/02/2018  |  L'esdeveniment se celebrarà a la plaça de Salvador Espriu, a la plaça de Calvet i Rubalcaba, a la llera del riu Onyar, al passeig de General Mendoza i a la plaça de Catalunya.
Girona serà la capital del bàsquet femení català el 2018
12/01/2018  |  La Federació Catalana de Basquetbol impulsa aquesta iniciativa amb l'objectiu de potenciar el paper de la dona dins l'esport.

  

Agenda
 

Capitalitat de Bàsquet Femení

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), ha posat en marxa un projecte innovador per a potenciar l'esport femení i el binomi dona - bàsquet. Amb aquest objectiu, des del 2017, cada any nomena una ciutat com a capital del bàsquet femení per potenciar el paper de la dona dins aquest esport. Girona ha estat escollida la capital del bàsquet femení 2018 i durant tot aquest any l'Ajuntament, les institucions i la Federació Catalana de Bàsquet, juntament amb els clubs i entitats de la ciutat, hem preparat una programació per fer del bàsquet femení l'autèntic protagonista. "Girona ho DONA tot! I tu?"