GIRONA
Una destinació ideal per a la pràctica esportiva

 Logotip de la Destinació de Turisme Esportiu (DTE)

La ciutat de Girona ha estat certificada per l'Agència Catalana de Turisme com a Destinació de Turisme Esportiu (DTE), un segell que la reconeix com una destinació que ofereix recursos i serveis d'alta qualitat, instal·lacions esportives, allotjaments adaptats i serveis especialitzats tant per als esportistes professionals com per als turistes que vulguin practicar activitats esportives. Girona ha obtingut la certificació de Destinació de Turisme Esportiu en la modalitat "Multiesports", que abasta les següents especialitats esportives: running, ciclisme (carretera i BTT), natació, atletisme i tennis.

Imatge il·lustrativa

La marca DTE posiciona la ciutat de Girona com una destinació turística adaptada a les necessitats dels i de les esportistes que busquen poder realitzar els seus entrenaments i millorar el seu rendiment físic i tècnic.

Girona s'ha convertit en una destinació ideal per a la pràctica esportiva. La ciutat és escollida cada any per nombrosos equips i esportistes professionals atrets per l'encant del seu territori, la qualitat de les seves infraestructures esportives, l'oferta d'allotjament i els serveis turístics adaptats a les seves necessitats.

L'oferta esportiva, complementada amb l'atractiu patrimonial de la ciutat, la seva reconeguda gastronomia i els esdeveniments que acull al llarg de l'any, converteixen Girona en una destinació perfecta per combinar la pràctica de l'esport, l'entrenament i el gaudi de les vacances.

Notícies

L'Ajuntament de Girona lliura el premi del concurs d'Instagram Lleuresport #DTEGirona
03/02/2016  |  Les guanyadores són les germanes Joana i Neus Bagudanch, que van recollir la bicicleta acompanyades de la seva mare.
L'Ajuntament de Girona engega una campanya per promocionar la Destinació de Turisme Esportiu
22/10/2015  |  S'han dissenyat una web informativa i un vídeo per explicar les possibilitats que ofereix la ciutat en el marc d'aquest segell de qualitat.

Girona - Destinació de Turisme Esportiu (Running) #DTEGirona

La ciutat de Girona és una destinació ideal per a la pràctica del running, amb una completa oferta de rutes tant de muntanya com d'asfalt, de diferents distàncies i dificultats, per gaudir de la ciutat i del seu entorn natural. En aquest vídeo et podràs endinsar, mentre corres, per les principals instal·lacions de la ciutat.

Girona - Destinació de Turisme Esportiu (Ciclisme) #DTEGirona

Les persones amants del ciclisme de carretera gaudiran d'una àmplia xarxa de carreteres secundàries amb racons i vistes inoblidables gràcies a la ubicació estratègia de Girona, a tocar del Pirineu i de la Costa Brava.