VI Jornada de l'Esport Femení 2018

Diumenge 11 de març de 2018 - A partir de les 9:30 h

Va tenir lloc a la plaça de Salvador Espriu, plaça de Calvet i Rubalcaba, plaça de Catalunya i Riu Onyar.

De 9.30 a 13.30 h, es van portar a terme activitats i accions de divulgació de 18 disciplines esportives diferents: hoquei patins, gimnàstica rítmica, gimnàstica artística, tennis de taula, atletisme, handbol, rugbi, judo, bàsquet, piragüisme, patinatge, esgrima, vòlei, bàdminton, futbol, marxa nòrdica, kick-boxing i paleo-entrenament.

A les 12h a la plaça del Lleó hi va haver l’acte central a on hi van participar tots els representants de les entitats esportives i de les institucions.

La jornada també comptava amb activitats obertes per a tothom, com va ser un entrenament obert per córrer amb les Girunneres, un entrenament d'alta intensitat, classes de pilates per a esportistes o classes d'hipopressius, a més d'un flashmob obert a tothom.

Paral·lelament també es va treballar als instituts de secundària de la ciutat i la demarcació amb xerrades i itineraris esportius.

ÍV Jornada de l'Esport Femení

Ho organitza:

L'Ajuntament de Girona, la Diputació de Girona  i l’Associació MovArt amb la col·laboració de  la Generalitat de Catalunya a Girona, DipSalut i el Consell Esportiu del Gironès. 

Notícies

La VI Jornada de l'Esport Femení es farà el proper 11 de març a Girona
16/02/2018  |  L'esdeveniment se celebrarà a la plaça de Salvador Espriu, a la plaça de Calvet i Rubalcaba, a la llera del riu Onyar, al passeig de General Mendoza i a la plaça de Catalunya.
Servei Municipal d'Esports
Veure en el plànol: