Esports

Recursos educatius en matèria d'esports

Recursos Educatius en matèria esportivaEl programa de Recursos Educatius per al curs escolar 2013-2014, està gestionat per l’Ajuntament de Girona i diverses entitats ciutadanes integrants de la Taula de Coordinació dels Recursos Educatius de Girona.

Aquestes activitats abracen una gran quantitat de matèries i han estat preparades per donar suport als continguts curriculars dels centres educatius de la ciutat, que podran trobar recursos relacionats amb el coneixement de la ciutat, les arts plàstiques, el cinema, història i art, lectura i escriptura, esport, salut, civisme i participació, educació ambiental, ciència, teatre i molts altres.

A continuació us mostrem els recursos educatius en matèria d'esports. Si feu clic a l'enllaç veure tota la informació sobre el recurs i com inscriure's.
 

 Ref.   Títol  Descripció
 237  Tour Montilivi Visita interactiva a l’Estadi Municipal de Montilivi, on l’alumnat podrà visitar tots els espais de l’estadi.
 238  Fem els deures i futbol
 social
Treball de l'alumnat a l'aula informàtica del Girona Futbol Club perquè coneguin el club més una classe d'educació física a càrrec d'un o més jugadors del 1r equip.
 240  Practiquem esport a la
 Universitat de Girona
Es tracta de mostrar els esports que es poden practicar a la UdG, mitjançant competicions o partits entre instituts de Girona o entre els diferents cursos de batxillerat del mateix centre de secundària.
 241
 Programa de natació
 escolar
Adreçat a escoles bressol, escoles d'educació infantil i primària. S'inclou en el projecte d'Activitats Aquàtiques que es portarà a terme en les piscines municipals de Palau i en la de Santa Eugènia-Can Gibert del Pla.
 314  Fama Girona Professors ballarins de diferents disciplines (teatre musical, hip-hop i funky, jazz i contemporani, llatins i standard, country, dansa clàssica i balls retro) donarant a conèixer el món del ball en totes les seves dimensions.
 239
 L'esport i els seus valors És una xerrada per treballar els valors en l'esport.

Model sol·licitud de participació
 
 242
 Alimentació i activitat física És una xerrada per conscienciar i treballar el problema actual de l'obesitat a la infància i l'alt percentatge d'abandonament de l'activitat física i l'esport, de nens i sobretot nenes, en acabar la primària.

Model sol·licitud de participació
 

 

Per a més informació:

Servei Municipal d’Esports:
972 226 136 (horari d’atenció al públic de 9 a 14 h) - A/e: activitatsesports@ajgirona.cat

Caseta de la Devesa: 
972 221 866 – A/e: caseta@ajgirona.cat

Servei Municipal d'Esports
Veure en el plànol: