Recursos educatius en matèria d'esports

Recursos Educatius en matèria esportivaEl programa de Recursos Educatius per al curs escolar 2016-2017, està gestionat per l’Ajuntament de Girona i diverses entitats ciutadanes integrants de la Taula de Coordinació dels Recursos Educatius de Girona.

Aquestes activitats abracen una gran quantitat de matèries i han estat preparades per donar suport als continguts curriculars dels centres educatius de la ciutat, que podran trobar recursos relacionats amb el coneixement de la ciutat, les arts plàstiques, el cinema, història i art, lectura i escriptura, esport, salut, civisme i participació, educació ambiental, ciència, teatre i molts altres.

A continuació us mostrem els recursos educatius en matèria d'esports. Si feu clic a l'enllaç veure tota la informació sobre el recurs i com inscriure's.
 

 Ref.   Títol  Descripció
 261
 Natació escolar

El programa de Natació Escolar és una activitat aquàtica adreçada a les escoles bressol i a les escoles d'educació infantil i primària. L'activitat està dirigida per monitoratge aquàtic.

Amb aquesta activitat es volen treballar els valors de superació, hàbits i companyerisme.

 259
 L'esport i els seus valors

És una xerrada per treballar els valors en l’esport.

A partir d’un breu material a treballar prèviament pel docent, es realitzarà a l’aula una xerrada per part d’un ex-esportista d’elit.

L’alumnat haurà de fer un treball previ a la xerrada (dibuix o historieta). Aquests treballs s’entregaran al ponent el dia de la xerrada. Es farà un recull dels treballs de tots els centres participants.

Amb aquesta activitat es volen transmetre els valors que es poden treballar amb l'esport. Tots ells aplicables a la vida diària: disciplina, constància, perseverança, respecte i molts altres.
 

 262
Normalitzem les diferències en l'activitat física

És una xerrada per treballar el problema de l’abandonament de l’Activitat Física i l’esport, de nens i sobretot nenes, en acabar la primària. Treballarem les diferències que encara hi ha dins el món esportiu. Explicarem que tothom pot participar de qualsevol esport, independentment del gènere, la cultura i/o la religió.

Es realitza una xerrada participativa a l’aula dirigida per professionals de l’àrea d’Esports.

 
 263
Esports de raqueta i pala a la Devesa

Oferir als centres educatius de Girona poder-se iniciar al tennis i al pàdel. Hi haurà 3 espais de pràctica (tennis, pádel i activitats de sorra). En aquests espais es formaran 3 grups d'alumnes perquè vagin rotant en intervals de 50 minuts cada modalitat. Als espais de tennis i pàdel hi haurà monitoratge específic, l'espai de sorra serà responsabilitat del profesor/a.

Amb aquesta activitat es volen treballar els valors de cooperació, cohesió i esportivitat.

 

Per a més informació:

Servei Municipal d’Esports:
972 226 136 (horari d’atenció al públic de 9 a 14 h) - A/e: activitatsesports@ajgirona.cat

Caseta de la Devesa: 
972 221 866 – A/e: caseta@ajgirona.cat

Servei Municipal d'Esports
Veure en el plànol: