Subvencions per participar en curses solidàries. Trailwalker Girona i Oncotrail 2017

La Junta de Govern Local en sessió de 10 de març de 2017, ha aprovat les bases específiques reguladores de subvencions en règim de concurrència competitiva destinades a entitats de la ciutat, i a persones físiques que participin en curses solidàries de l’any 2017 – Trailwalker Girona i Oncotrail que se sotmeten a informació pública pel termini de 20 dies a l’efecte que puguin haver-hi al·legacions amb la previsió de que si no se’n presenten, les bases es consideraran aprovades definitivament.

L’objectiu és promoure, potenciar i diversificar la pràctica esportiva en la ciutat i de participar en curses solidàries com la Trailwalker Girona o l’Oncotrail.

Més informació

Subvenció per al desenvolupament de les activitats ordinàries dels clubs i de les entitats esportives. Temporada 2016-2017

El termini de presentació de sol·licituds és el 28 de gener de 2017

Les línies/programes dels ajuts són la promoció de l'esport de base (fins a 18 anys), l'esport federat (adults– majors de 18 anys) i el suport de l'esport d’èlit i professional. Les entitats podran presentar-se segons la tipologia i edats dels esportistes, a una línia/programa o a les diferents línies/programes.

Més informació

Subvencions per als centres educatius per al foment i promoció de l'esport escolar. Curs 2016-2017

El termini de presentació de sol·licituds al Registre General d'Entrada de l'Ajuntament de Girona finalitzarà el 30 d'octubre de 2016.

Subvenció que té com objectiu és fomentar l’esport en les instal·lacions dels centres educatius de la ciutat, en l’horari extraescolar. Amb aquesta convocatòria d’ajuts es pretén recolzar i donar suport a aquests projectes esportius.

Més informació
Servei Municipal d'Esports
Veure en el plànol: