Esports

Esdeveniments esportius a la via pública

Com sol·licitar-ho

Si esteu interessats en organitzar una activitat esportiva a la via pública és imprescindible presentar la sol·licitud d'autorització de l'activitat al registre d’entrada de l’Ajuntament de Girona, amb un mínim de 3 mesos d’antelació a la data de l’esdeveniment.

L'Ajuntament de Girona, en el termini màxim de 30 dies, es posarà en contacte amb l'organització (Policia Municipal i/o Esports) per comunicar-los la viabilitat o no de l'esdeveniment i, posteriorment, una vegada concretats tots els detalls, es farà el corresponent decret d'autorització així com la corresponent notificació.

Si a més de l'autorització es demana col·laboració municipal com pot ser la cessió de material, ajuda per fer difusió de l'activitat (agenda esportiva, GironaIn) ... també s'haurà d'omplir el model de sol·licitud d'autorització i col·laboració per fer una activitat.

Documents que caldrà aportar:

Instància específica d'autorització per a realitzar esdeveniments esportius a la via pública

Plànol del lloc de l'activitat (sortida/arribada)

Plànol del recorregut

I si cal, Instància de sol·licitud d'autorització i col·laboració per fer una activitat

Normativa

Es important que us llegiu el Protocol de curses, marxes populars i esdeveniments esportius a la via pública i que el tingueu en compte a l'hora d'organitzar l'esdeveniment. Protocol aprovat per la Junta de Govern Local del 28 de novembre de 2014.

Tràmit

Als enllaços següents hi trobareu la informació del tràmit i el model de sol·licitud que heu d'omplir i presentar degudament signada.

Incidències

L'Ajuntament de Girona suspèn totes les activitats institucionals i organitzades pel mateix ajuntament

Arran de la sentència feta pública aquest matí contra líders polítics i civils de Catalunya, l’Ajuntament de Girona suspèn totes les activitats institucionals i organitzades pel mateix ajuntament des d’ara mateix fins a la celebració d’un ple extraordinari de rebuig a les condemnes, que es convocarà en un termini màxim de 48 hores.

Servei Municipal d'Esports
Veure en el plànol: