L'Estació

Servei d'Informació Juvenil

El Servei d'Informació Juvenil és un servei públic i gratuït que té com a principal objectiu ser un punt de referència per a les persones joves en els àmbits de cultura, participació i associacionisme, habitatge, lleure, salut i turisme, entre d'altres, que posa un èmfasi especial en el treball i la formació, als quals dedica un servei especialitzat, en cada cas, serveis amb els quals està estretament coordinat.

Més informació

Servei de Formació

Més informació

Servei de mobilitat internacional de l'Estació Espai Jove

Vols marxar a l’estranger per viure una experiència? Vols millorar un idioma? Fer unes pràctiques? Un voluntariat? Trobar una feina? Millorar la teva formació? O simplement tens ganes de viatjar?

Al servei de mobilitat internacional de L’Estació Espai Jove et podem informar i orientar perquè visquis una experiència a l’estranger que s’ajusti al que estàs buscant.

Més informació

Servei de Treball

El Servei de Treball pretén incidir en les variables personals, formatives, motivacionals i de recursos que intervenen en la inserció laboral de persones joves a curt i llarg termini. L’objectiu és aprofitar al màxim el potencial que de forma natural hi ha en totes les persones, a més de lluitar contra la greu problemàtica de l’atur juvenil. Mitjançant mecanismes específics i la vinculació permanent amb el servei de formació, es treballa la millora ocupacional dels joves, aspecte que repercuteix positivament en el seu procés d’emancipació i en el conjunt de la societat i l’economia.

Més informació
L'Estació Espai Jove
Veure en el plànol: