Activitats

Concerts a l'Espai Marfà

Concert amb Chronos (folk-metal - Girona)

Chronos és una formació gironina de heavy celta. L’any 2010 va sorgir la idea, i després de diversos concerts i components, no és fins el 2013 que la banda es consolida amb la seva formació actual. Les lletres històriques i de llegendes i una veu molt característica són la senya de Chronos.

Imatge il·lustrativaDIA: Dijous 4 de juliol
HORA: A les 19.30 h
PREU: Entrada Lliure

A. López, bateria, lletres i veus
Dani Zamora, baix
Oriol Morales, vents i veus
Dani V., violí i veus
Augusto, guitarra
Thomas, guitarra
Geova, veu

 

Concert amb Véase pág. 57 (cançó – Salt) + Ca vell (cançó – Girona)

Véase pág. 57. és una formació de dos components que interpreten temes propis en format acústic. Darrerament també han introduït les guitarres elèctriques. Poc a poc però sense pausa, han anat fent el seu camí amb alguns directes en diferents locals de Girona. Us conviden a conèixer el seu directe i fer atenció a les seves lletres.

Imatge il·lustrativaIsmael, guitarra i veus
Xevi Alonso, guitarra i veus

Ca vell començà a gestar-se ara fa 3 anys com un projecte a l’entorn de les composicions musicals i lletres de Marc Puntunet, tot i que dins el seu repertori s’hi inclouen poemes musicats i alguna versió. Tenen dues maquetes autoeditades, la primera de títol homònim publicada el 2011, i la segona Per una fracció de segon que van presentar al Record Store Day de Girona l’abril de 2012.

Jordi Montoya, baix
Dani Bejarano, harmònica
Ivan Rovira, bateria
Marc Puntunet, guitarres i veu

DIA: Dijous 18 de juliol
HORA: A les 19.30 h
PREU: Entrada Lliure