Catalunya Film Commission

Bloom

Museu del cinema

Cinema Truffaut

PLOT Series Fest

Notícies

Més de 1,7 milions d'impressions a les xarxes socials de l'estrena de "Joc de trons" a Girona
05/05/2016  |  El Tron de Ferro va captar l'atenció de més d'un miler de persones seguidores de la sèrie que s'hi van voler fotografiar assegudes.
El Plot Series Fest de Girona s'inaugura avui amb la projecció de "Borgen"
26/04/2016  |  L'acte s'iniciarà amb un debat entre set diputats al Parlament sobre la sèrie danesa i les seves similituds amb la política catalana. El festival serièfil està impulsat per l'Ajuntament de Girona i Movistar+.
Trobada institucional a l'Ajuntament de Girona amb motiu de l'estrena de la sisena temporada de "Joc de trons"
25/04/2016  |  L'alcaldessa de Girona rep el president de Movistar+, el president de la Generalitat de Catalunya i el director general de Telefónica Catalunya.
Girona acull dilluns l'estrena del primer capítol de la sisena temporada de "Joc de trons"
25/04/2016  |  Es faran dues projeccions de l'episodi "The red woman" al Teatre Municipal: una a les 20 h i l'altra a les 22.30 h.
L'Ajuntament de Girona i Movistar+ impulsen el Plot Series Fest
15/04/2016  |  Es tracta de la primera edició d'un festival que té com a objectiu esdevenir el punt de trobada de serièfils i professionals del sector. El certamen projectarà durant sis dies sèries de gran repercussió internacional al Teatre Municipal de Girona.
L'Ajuntament de Girona i Movistar+ organitzen un segon passi del primer capítol de la sisena temporada de "Joc de trons" al Teatre Municipal
14/04/2016  |  La segona oportunitat per veure l'episodi "The red woman" serà a les 22.30 h.
L'Ajuntament de Girona organitza una programació especial per a l'estrena del primer capítol de la sisena temporada de "Joc de trons"
11/04/2016  |  El Teatre Municipal acollirà diverses activitats relacionades amb la sèrie el dilluns 25 d'abril, entre les quals la projecció de l'episodi "The red woman" en versió original i subtitulat en català. També s'hi exposarà el popular tron de la producció nord-americana i tothom qui vulgui hi podrà accedir per fer-s'hi una fotografia els dies 25 i 26 d'abril.
Girona prepara l'estrena de la VI temporada de Joc de Trons
09/03/2016  |  L'Ajuntament de Girona està negociant amb Movistar Canal+ i també amb la cadena HBO per coordinar la projecció de l'estrena mundial del primer capítol de la VI temporada de Joc de Trons.
Oberta la inscripció per participar al 28è Festival de Cinema de Girona 2016
15/02/2016  |  Fins el dia 1 de maig estarà oberta la inscripció. Fins aquest moment s'hi ha enregistrat més de quatre mil pel·lícules procedents de cent vint països del món.
"Lara love", d'Eva Duran, guanya el IV Concurs Smart Films Girona
05/10/2015  |  Els premis es van lliurar dissabte a la nit en el marc del 27è Festival de Cinema de Girona.
Tercera i última setmana del rodatge de "Joc de trons" a Girona
09/09/2015  |  Aquest matí ha tingut lloc una nova reunió entre l'Ajuntament de Girona i representants de veïns i comerciants del Barri Vell.
Actualització de la segona setmana del rodatge de "Joc de trons" a Girona
07/09/2015  |  Es tracta de lleus variacions que no varien la planificació global de les gravacions.
Segona setmana del rodatge de "Joc de trons" a Girona
02/09/2015  |  Aquest matí ha tingut lloc una nova reunió entre l'Ajuntament de Girona i representants de veïns i comerciants del Barri Vell.
Afectacions pel rodatge de "Joc de trons" durant la setmana del 31 d'agost al 6 de setembre
26/08/2015  |  Aquest matí ha tingut lloc una nova reunió entre l'Ajuntament de Girona i representants de veïns i comerciants del Barri Vell.
Demà, últim dia per participar al càsting de "Joc de trons" adreçat a joves
26/08/2015  |  Els interessats hauran d'omplir el formulari en línia.
L'Ajuntament de Girona explica les afectacions del rodatge de "Joc de trons" als veïns i comerciants del Barri Vell
21/08/2015  |  La reunió ha tingut lloc aquest matí i hi ha assistit l'alcalde i representants d'associacions i comerços de la zona.
Afectacions amb motiu del rodatge de Joc de Trons
20/08/2015  |  Del 24 al 29 d'agost només es veuran afectats tres carrers de la zona de rodatge.
Novetats i preguntes freqüents sobre el rodatge de "Joc de Trons"
19/08/2015  |  Última actualització de les novetats divendres 21 d'agost a les 16:20 h. S'anirà informant progressivament dels talls de carrers i especificarem les dates i horaris.
Càsting de Joc de Trons a Girona
16/06/2015  |  La informació relativa a la data i el lloc del càsting de Joc de Trons a Girona es publicaran al Facebook de Modexpor Casting.
Girona a "The Location Guide"
16/06/2015  |  La principal guia de localitzacions cinematogràfiques a nivell mundial, the location guide, ha publicat en el seu bloc una ressenya sobre Girona després de la visita d'un dels seus redactors a la ciutat arrel d'un fam trip organitzat per la Catalunya Film Commission.

Estrena de la VI temporada de "Joc de Trons" a Girona

Girona Film Office
Veure en el plànol:

Juego de Tronos T6. Así fue el rodaje en España - MOVISTAR+

Reportatge de Movistar+ de com va ser el rodatge de "Joc de Trons" a Espanya.

The Sound of Emotions, capítulo 5: buscando estribillo

Els músics Carlos Jean i Juan Zelada van venir a Girona el passat 17 de novembre per rodar part del seu experiment musical: "The Sound of Emotions, capítulo 5: buscando estribillo". Les localitzacions escollides varen ser la Plaça Independència i l'escola EUMES.

Anunci de la marca Affinity

La productora Igloo Films S.L va rodar part de l'espot publicitari de la marca Affinity el 25 al 26 de maig de 2015 a les localitzacions del Pont de pedra, la cruïlla entre Jaume I amb Joan Maragall i la Rambla de la Llibertat.

Anunci "Extra de verano de la ONCE" 2014-10-09

Part de l'anunci es va rodar a la ciutat de Girona i rodalies.

Lipdub contra el càncer

En motiu de la celebració dels 60 anys de l'Associació Espanyola Contra el Càncer-Catalunya contra el Càncer s'ha volgut fer quelcom diferent, motivador i engrescador: Un lipdub contra el càncer.

Anunci del Range Rover Evoque rodat a Girona

L'anunci, que es titula "the scent", es va rodar a Girona el 31 d'agost i l'1 de novembre de 2013. L'anunci es de la productora Widescope Productions i es pot veure als EUA.

Pimer Teaser del llargmetratge "Dos a la carta" de Robert Bellsolà

El rodatge es va portar a terme a Girona els dies 2 i 14 de setembre a les localitzacions de la Catedral, Pont de les Peixateries Velles, Pont de Pedra, Antiga Casa Bellsolà i Clínica Onyar.

La Grossa de Cap d'Any

Vídeo sobre la nova Grossa de Cap d'Any, la nova loteria de Catalunya. Part de l'anunci va estar gravat a les cases de l'Onyar de Girona.

 

 Anunci de la marca de cereals Quaker
Rodat l'any 2011 al Barri Vell de Girona.
Director: Joachim Back.