Catalunya Film Commission

Museu del cinema

Cinema Truffaut

 

Notícies

Nova proposta educativa sobre Girona Plató al Museu del Cinema
23/10/2017  |  Descobrim les localitzacions de Girona s'ha convertit en plató cinematogràfic i televisió. Ens convertirem en directors per filmar el nostre fragment audiovisual de la ciutat.
El Festival de Cinema de Girona projectarà 250 pel·lícules de més de 40 països
26/09/2017  |  Demà comença la 29a edició del festival, que s'allargarà fins al dissabte 30 de setembre.
#FilmEstudis2017: Concurs de vídeo d'alumnes de Formació Professional
19/01/2017  |  La secció de Joventut de l'Ajuntament de Girona organitza el primer concurs de vídeo dirigit a alumnes que estiguin cursant un Cicle Formatiu de Grau Mitjà o Superior a la comarca del Gironès.
Últims dies per participar al 5è Concurs SmartFilms Girona
18/11/2016  |  El termini de presentació dels curtmetratges fets amb dispositius mòbils finalitza el 27 de novembre.
Diumenge, últim dia de l'exposició "Girona plató"
03/11/2016  |  Demà a les 18.30 h tindrà lloc al Col·legi d'Arquitectes l'última taula rodona sobre la representació de la història en les sèries i pel·lícules rodades a la ciutat.
Més de 20.000 persones passen per l'exposició "Girona plató"
05/10/2016  |  La mostra, que va tancar divendres, es podrà tornar a veure del 29 d'octubre al 6 de novembre, coincidint amb les Fires de Sant Narcís.
"Girona plató" ha rebut més de 15.000 visitants en tres mesos
13/09/2016  |  Des de fa una setmana, l'exposició ha incorporat al pati de Casa Pastors les imatges de la sèrie "Joc de trons", cedides per la productora HBO, en gran format.
"Joc de Trons", el plat fort de les noves visites cinematogràfiques a Girona
05/08/2016  |  La ciutat utilitza la popularitat que li ha donat la darrera temporada de la sèrie, per estrenar unes visites guiades sobre les localitzacions filmades, a partir de l'11 d'agost.
Els propers dies 4 i 5 d'agost Girona serà l'escenari d'algunes escenes del llargmetratge
04/08/2016  |  "Estiu 1993", produït per Inicia Films S.L i dirigit per Carla Simón.
L'exposició "Girona plató" rep més de 5.000 visitants durant el primer mes d'obertura
19/07/2016  |  S'hi poden veure l'espasa d'Arya Stark, el tron d'Ermessenda o la túnica d'"El Monje", entre altres objectes i elements.
L'exposició "Girona plató" mostra la transformació de la ciutat a pel·lícules i sèries
16/06/2016  |  La mostra de la Casa Pastors explica els diferents papers que ha interpretat Girona des dels orígens del cinema fins a "Joc de trons".
Més de 1,7 milions d'impressions a les xarxes socials de l'estrena de "Joc de trons" a Girona
05/05/2016  |  El Tron de Ferro va captar l'atenció de més d'un miler de persones seguidores de la sèrie que s'hi van voler fotografiar assegudes.
El Plot Series Fest de Girona s'inaugura avui amb la projecció de "Borgen"
26/04/2016  |  L'acte s'iniciarà amb un debat entre set diputats al Parlament sobre la sèrie danesa i les seves similituds amb la política catalana. El festival serièfil està impulsat per l'Ajuntament de Girona i Movistar+.
Trobada institucional a l'Ajuntament de Girona amb motiu de l'estrena de la sisena temporada de "Joc de trons"
25/04/2016  |  L'alcaldessa de Girona rep el president de Movistar+, el president de la Generalitat de Catalunya i el director general de Telefónica Catalunya.
Girona acull dilluns l'estrena del primer capítol de la sisena temporada de "Joc de trons"
25/04/2016  |  Es faran dues projeccions de l'episodi "The red woman" al Teatre Municipal: una a les 20 h i l'altra a les 22.30 h.
L'Ajuntament de Girona i Movistar+ impulsen el Plot Series Fest
15/04/2016  |  Es tracta de la primera edició d'un festival que té com a objectiu esdevenir el punt de trobada de serièfils i professionals del sector. El certamen projectarà durant sis dies sèries de gran repercussió internacional al Teatre Municipal de Girona.
L'Ajuntament de Girona i Movistar+ organitzen un segon passi del primer capítol de la sisena temporada de "Joc de trons" al Teatre Municipal
14/04/2016  |  La segona oportunitat per veure l'episodi "The red woman" serà a les 22.30 h.
L'Ajuntament de Girona organitza una programació especial per a l'estrena del primer capítol de la sisena temporada de "Joc de trons"
11/04/2016  |  El Teatre Municipal acollirà diverses activitats relacionades amb la sèrie el dilluns 25 d'abril, entre les quals la projecció de l'episodi "The red woman" en versió original i subtitulat en català. També s'hi exposarà el popular tron de la producció nord-americana i tothom qui vulgui hi podrà accedir per fer-s'hi una fotografia els dies 25 i 26 d'abril.
Girona prepara l'estrena de la VI temporada de Joc de Trons
09/03/2016  |  L'Ajuntament de Girona està negociant amb Movistar Canal+ i també amb la cadena HBO per coordinar la projecció de l'estrena mundial del primer capítol de la VI temporada de Joc de Trons.
Girona Cultura

Exposició Girona Plató. Un recorregut cinematogràfic i televisiu per la ciutat de Girona

Girona Film Office
Veure en el plànol:

Cercador de localitzacions per a rodatges a Girona

LG Inverter Linear Refrigerator: NatureFRESH™ Vegetable Orchestra

Anunci rodat al Mercat del Lleó i a l'Auditori de Girona.

Juego de Tronos T6. Así fue el rodaje en España - MOVISTAR+

Reportatge de Movistar+ de com va ser el rodatge de "Joc de Trons" a Espanya.

The Sound of Emotions, capítulo 5: buscando estribillo

Els músics Carlos Jean i Juan Zelada van venir a Girona el passat 17 de novembre per rodar part del seu experiment musical: "The Sound of Emotions, capítulo 5: buscando estribillo". Les localitzacions escollides varen ser la Plaça Independència i l'escola EUMES.

Anunci de la marca Affinity

La productora Igloo Films S.L va rodar part de l'espot publicitari de la marca Affinity el 25 al 26 de maig de 2015 a les localitzacions del Pont de pedra, la cruïlla entre Jaume I amb Joan Maragall i la Rambla de la Llibertat.

Anunci "Extra de verano de la ONCE" 2014-10-09

Part de l'anunci es va rodar a la ciutat de Girona i rodalies.

Lipdub contra el càncer

En motiu de la celebració dels 60 anys de l'Associació Espanyola Contra el Càncer-Catalunya contra el Càncer s'ha volgut fer quelcom diferent, motivador i engrescador: Un lipdub contra el càncer.

Anunci del Range Rover Evoque rodat a Girona

L'anunci, que es titula "the scent", es va rodar a Girona el 31 d'agost i l'1 de novembre de 2013. L'anunci es de la productora Widescope Productions i es pot veure als EUA.

Pimer Teaser del llargmetratge "Dos a la carta" de Robert Bellsolà

El rodatge es va portar a terme a Girona els dies 2 i 14 de setembre a les localitzacions de la Catedral, Pont de les Peixateries Velles, Pont de Pedra, Antiga Casa Bellsolà i Clínica Onyar.

La Grossa de Cap d'Any

Vídeo sobre la nova Grossa de Cap d'Any, la nova loteria de Catalunya. Part de l'anunci va estar gravat a les cases de l'Onyar de Girona.

 

 Anunci de la marca de cereals Quaker
Rodat l'any 2011 al Barri Vell de Girona.
Director: Joachim Back.