Fires

 

  

 

Patrocinadors principals Estrella Damm El Corte Inglés

Notícies

L'Ajuntament de Girona manté el gruix de la programació d'activitat de les Fires de Sant Narcís
22/10/2019  |  S'anul·laran els concerts i les barraques de la Copa per motius de seguretat i tampoc no es faran els correfocs, la tronada de Festa Major ni els castells de vigília.
La Fira de Mostres de Girona manté la participació i es consolida com el saló multisectorial de referència
22/10/2019  |  Entre el 29 d'octubre i el 3 de novembre se celebrarà la 58a edició del saló gironí, que manté els 45.000 m2 de superfície i tindrà 381 expositors. Hi haurà un centenar d'activitats i xerrades del president de FGC Ricard Font; el professor de social selling Àlex López o el xef Pep Nogué.
El fotògraf Valentí Fargnoli protagonitza el llibre de les Fires de Sant Narcís d'aquest any
22/10/2019  |  L'Ajuntament de Girona, a través del Servei de Gestió Documental, Arxiu i Publicacions, edita cada any una publicació coincidint amb la festa major de la ciutat.
Les Fires de Sant Narcís tornaran a fer vibrar Girona amb més de 260 activitats per a tots els públics
11/10/2019  |  Per primer any, es portarà a terme la iniciativa "Fires en silenci" al parc d'atraccions de la Devesa, adreçada a nens i nenes amb necessitats especials.
El Corte Inglés referma l'aposta per patrocinar les activitats infantils i familiars de les Fires de Sant Narcís de Girona
08/10/2019  |  L'alcaldessa de la ciutat, Marta Madrenas, i la directora d'El Corte Inglés a Girona, Carme Vázquez, s'han reunit aquest matí.

Cartell de Fires 2019

Cartell de Fires 2019
Autora: Clara Mitjavila Bou
La imatge gràfica que ha guanyat el concurs de cartells d'aquest 2019.
MÉS INFORMACIÓ

  

Incidències

Serveis extraordinaris als cementiris municipals per Tots Sants

Del 27 d’octubre al 3 de novembre de 2019 hi haurà serveis extraordinaris amb motiu de la festivitat de Tots Sants i la commemoració dels difunts als cementiris municipals de Girona.