Web

  

Patrocinadors principals i col·laboradors Estrella Damm Hipercor El Corte Inglès Wala Viena Bauhaus

Revista Girona emociona amb el programa de Fires per a ipad

Vine a peu a les Fires de Sant Narcís
 

FIRES DE SANT NARCÍS
Girona, del 25 d'octubre al 3 de novembre de 2013

Benvolgut conciutadà, benvolguda conciutadana,
 

Programa de Fires de Sant Narcís 2013 en PDF

Sant Narcís és Festa Major a Girona i tot es vesteix de diumenge per rebre els convidats en unes diades que són de veritable retrobament i d’il·lusió compartida.

Les Fires de Sant Narcís són, sobretot, alegria, però també tenen espais per a altres emocions i sentiments: és temps d’alentiment de la vitalitat de l’estiu, de preparació per a l’hivern, de canvis estacionals que es veuen en els colors de les fulles de la Devesa, en el ritme cadenciós del Ter, en la fal·lera de l’Onyar, el Galligants i el Güell per recuperar cabal després de l’estacionalitat seca de l’estiu.

Les Fires de Sant Narcís són un calidoscopi de mil colors i formes, tants com ciutadans i visitants les viuen i en gaudeixen. Les fires tradicionals, les atraccions infantils, la música per a tothom, els balls, els esports, el teatre i el cinema, les exposicions, i tantes propostes que omplen aquest programa de Fires i que, de ben segur, trobareu del vostre gust.

És temps de retrobar amics, de parar la taula i compartir-la, de passejar per carrers i places, d’aturar el camí i mirar enrere abans de seguir endavant, de tastar sabors, colors i sons, d’exercir de gironins en totes les seves dimensions.

Girona demostra, també per Fires, la seva vitalitat, la seva imatge més solidària, més compromesa, més amable. Girona és un projecte vital de tota la ciutadania, i és una invitació d’una ciutat que vol ser capital de país des de la seva pròpia identitat mil·lenària.

Us convido a gaudir de les Fires de Sant Narcís i a encarar aquest nou curs amb la convicció i l’esperança col·lectiva en un futur que serà millor.
 

Que tinguem unes bones Fires!


CARLES PUIGDEMONT i CASAMAJÓ 
Alcalde de Girona

 

La Principal de la Bisbal obre les Fires amb un pregó musical

Amb els músics situats estratègicament en tres balcons de la plaça del Vi, la Principal de la Bisbal va fer cantar els centenars de persones congregades divendres passat sota el balcó de l'Ajuntament.

Notícies

La Comissió de la Copa entrega més de 21 tones de menjar al Banc dels Aliments
19/12/2013  |  Aquests aliments s'han adquirit gràcies al mig euro recaptat per cada got
@rajicomic, @carlescallis, @cris_nogue i @martagi guanyen el III Concurs d'Instagram Ciutat de Girona
25/11/2013  |  El concurs es va fer en el marc de les Fires de Sant Narcís i hi van participar més de 1.400 fotografies.
Ja tenim guanyadors del Concurs "La Mosca Piula 2013"
13/11/2013  |  Concurs de microrelats per twitter que va tenir lloc per Fires de Sant Narcís.