Web

Cartell guanyador

El col·lectiu Ninòfits guanya el concurs del cartell de Fires de Sant Narcís 2013.

Cartell de Fires de Sant Narcís 2013 guanyador

Els creadors de l'obra destaquen que es tracta d'un disseny "inspirat en el món del còmic" amb un missatge optimista que convida a gaudir de les festes de la ciutat.

És un cartell que reuneix elements clàssics amb el llenguatge del còmic i que recorda les pintures romàniques pel traç simple, la candidesa, la innocència i l’alegria.

Els membres del col·lectiu són l’il·lustrador i dissenyador gràfic Àngel Pozo, el publicitari Toni Corominas, l’advocat i creador de còmics Joan Codina i l’arquitecte Xavier Masgrau.

L’obra s’ha imposat als 22 originals que es van presentar al concurs i que s’exposaran al vestíbul del Teatre Municipal durant les Fires.

 

 

ARXIU HISTÒRIC DELS CARTELLS DE FIRES

Al web del Servei de Gestió Documental, Arxius i Publicacions de l'Ajuntament de Girona hi podeu trobar el catàleg de cartells històrics digitalitzats que datats entre el 1863 i el 2006. Està format per 1.590 documents que es poden consultar utilitzant el camp de cerca.

GIRONA SALA OBERTA

Girona Sala Oberta és la nova sala d'exposicions virtuals de l'Ajuntament de Girona que anirà acollint diferents exposicions en 3D.

Cartells de Fires de Sant Narcís 2013

Conjunt de propostes que van participar en el concurs per a la selecció del cartell de Fires 2013. Es tracta d'obres de diferents artistes que evidencien el dinamisme creatiu de la ciutat. D’acord amb el criteri del Jurat, el guanyador ha estat el treball del col·lectiu Ninòfits, titulat "Temps de festa".

Els membres del col·lectiu són l’il·lustrador i dissenyador gràfic Àngel Pozo, el publicitari Toni Corominas, l’advocat i creador de còmics Joan Codina i l’arquitecte Xavier Masgrau.
 

Imatge d'entrada a la Sala oberta amb les instruccions dels comandaments del ratolí.

Per poder visualitzar correctament l'exposició virtual en 3D cal tenir instal·lat al navegador el plugin Unity Web Player.

NOTA: No existeix el plugin per Linux.