Fires

 


Descarregueu-vos la Revista digital de Fires de Sant Narcís. Per Adroid i Apple

  

 

Patrocinadors de Fires Estrella Damm El Corte Inglès Bauhaus Viena Wala

Logo Jazztel

CONCURSOS
 

Concurs de fotografia per Twitter, Facebook i/o Instagram #FiresGirona

Del 22 d’octubre de 2015 a les 00.00 h al 3 de novembre a les 23.59 h.

L’Ajuntament de Girona (@girona_cat i @turisme_gi) convoca el concurs #FiresGirona a través de Twitter, Facebook i Instagram, amb les Fires de Sant Narcís com a protagonista principal. Aquesta iniciativa es fa amb l’estreta col·laboració del col·lectiu Instagramers Girona (@igersgirona) i Catalunya Valley (@firesgirona), els quals seran els responsables de promocionar, dinamitzar i gestionar el concurs.

El concurs s’iniciarà el 22 d’octubre i s’allargarà fins a l’3 de novembre. Hi podrà participar tothom que vulgui a través de la plataforma Twitter, Facebook i Instagram amb les etiquetes #FiresGirona i #SelfieFires. L’objectiu és fomentar la participació ciutadana, ensenyar els bells racons de la ciutat tot promocionant-la al món.

Més informació

4t Concurs d'engalanament i decoració de carrers

El període d’inscripció al concurs finalitzarà el 21 d’octubre de 2015.

L’Ajuntament de Girona convoca el quart concurs d’engalanament i decoració de carrers de la ciutat amb motiu de les Fires de Sant Narcís 2015.

Més informació

Concurs INTRO

Concurs de música emergent de Girona 2015.

Del concurs en sortiran els grups que participaran a la gran final de Fires de Sant Narcís de Girona que tindran lloc a l'escenari de Sant Feliu.

Més informació

Les 50 millors imatges d'Instagram

Les 50 millors imatges del VI Concurs d'Instagram Ciutat de Girona celebrat en el marc de les Fires de Sant Narcís 2014.