Fires

 

MÚSICA

La Copa Escenari de Sant Feliu Envelat Auditori de Girona Espai Copeta 

 Auditori de Girona

Dimecres 29 d'octubre de 2014 - 19 h

Jorge Drexler

PRESENTACIÓ DEL SEU DARRER TREBALL BAILAR EN LA CUEVA

Jorge Drexler

Coincidint amb la diada de Sant Narcís, patró de la ciutat, Jorge Drexler torna a visitar l’Auditori de Girona per presentar el seu nou treball Bailar en la cueva. El cantautor uruguaià ha decidit no complicar-se la vida i fer un disc de “cançons normals”, és a dir, “ni per a una pel·lícula, ni per a una obra de teatre, ni per a una aplicació...”. L’autor de “Todo se transforma” i guanyador d’un Oscar per “Al otro lado del río” torna a allò que sap fer millor i l’expectació serà màxima.

Jorge Drexler, veu, guitarres acústica i elèctrica
Borja Barrueta, bateria, veus
Sebastian Merlin, guitarres, percussions, veus
Roc Albero, trompeta
Santiago Cañadas, trombó
Fabrizzio Scarafile, saxos
Carles ´Campi´ Campón, percussions, loops, efectes
Martin Leiton, baix

www.jorgedrexler.com

 

Dijous 30 d'octubre de 2014 - 21 h

Patricia Petibon

Patricia Petibon

L’Auditori de Girona presenta en exclusiva una de les sopranos més versàtils i apreciades dels darrers anys: Patricia Petibon. Adorada per directors com ara Christie, Minkowski, Gardiner, Harnoncourt o Pons és impossible escoltar-la sense admirar la seva polivalència, flexibilitat, musicalitat i personalitat. La seva veu i una bellíssima tria de melodies posarà el perfum de la nit.

Melodies de Poulenc, Fauré, Satie, Rosenthal i Hahn

Patricia Petibon, soprano
Susana Manoff, piano

www.patriciapetibon.com

 

Divendres 31 d'octubre de 2014 - 21 h

Sílvia Pérez Cruz i Refree

Sílvia Pérez Cruz i Refree

Dalt de l’escenari són un parell de tímids, no diríeu pas que Sílvia Pérez Cruz i Raül Fernandez Miró són dos súperherois musicals. Però quan la guitarra comença a sonar i ella a cantar us adoneu, a l’instant, que Granada no és un disc normal. Casen Leonard Cohen amb Albert Pla, Schumann amb Edith Piaf, i les seves versions semblen més potents i més intenses que les originals. La culpa la tenen la veu de la Sílvia, un instrument excepcional, i la guitarra d’en Raül, punyent, letal. Us aniran desarmant de mica en mica, cançó a cançó, i al final del concert ells en sortiran indemnes, però nosaltres no.

Sílvia Pérez Cruz, veu i percussions
Raül Fernandez Miró, guitarres i cors

silviaperezcruz.com
www.refreeweb.com
www.youtube.com/watch?v=vx5CW0Vyvi8

 

Dissabte 1 de novembre de 2014 - 21 h

Love of Lesbian

Love of Lesvian

Love of Lesbian tornen a l’Auditori de Girona per presentar-nos un nou espectacle en exclusiva, “M&M” (miralls i miratges), amb la col·laboració de Guillem Albà, un concert únic i irrepetible ja que només es podrà veure a la tardor-hivern del 2014. El repertori d’aquest espectacle se centrarà en els temes més feridors de la seva discografia; la música com un mirall de la teva realitat o la música com a creadors de miralls on refugiar-se. Una dualitat que moltes vegades es confon en una mateixa melodia i un mateix vers.

Santi Balmes, veu, sintetitzadors, guitarres
Julián Saldarriaga, guitarra, seqüenciador, banjo, coros
Oriol Bonet, bateries
Joan Ramon Planell, baixos
Jordi Roig, guitarres

loveoflesbianband.com