Fires

  

 

Patrocinadors de Fires Estrella Damm El Corte Inglès Bauhaus Viena Wala

Logo Jazztel

AUDITORI DE GIRONA


Divendres 23 d'octubre de 2015

Camera Musicae & Marta Infante, mezzosoprano

21 h

Camera Musicae & Marta Infante, mezzosoprano

Una orquestra imprescindible del panorama musical català.
L'orquestra Camera Musicae, fundada i dirigida per Tomàs Grau, gràcies a programacions de molta qualitat i originalitat, s'està situant com una formació imprescindible en el panorama català. Convidats per l'Auditori de Girona, ens proposen un concert que inclou alguns del moment més celebrats de Gustav Mahler, al costat de les Cançons Bíbliques de Dvorak.
Marta Infante, un de les veus més boniques del país, serà la protagonista d'aquesta sessió musical.

Més informació i venda d'entrades

 

 


Dissabte 24 d'octubre de 2015

"Guerra" amb Albert Pla, Fermín Muguruza i Refree

Temporada Alta
21 h

Guerra

Un espectacle musical reflexiu, irònic i provocador amb la firma d'Albert Pla. Música, teatre, projeccions i efectes multimèdia al servei de dues veus pròpies de la música: Albert Pla i Fermín Muguruza. Dos monstres de l'escenari que s'han aliat per presentar una reflexió sobre la guerra i la manera que s'explica. Cançons punyents i iròniques que s'intercanvien un soldat i una ciutat. En un to delirant i carregat de fantasia els artistes juguen a recrear ambients i suggerir atmosferes; tot plegat acompanyat per un músic de luxe: el productor musical Raül Fernández "Refree". La direcció d'escena de Guerra és de Pepe Miravete i es va estrenar el passat 13 de juliol al Grec- Festival de Barcelona.

Més informació i venda d'entrades
www.temporada-alta.net

 


Diumenge 25 d'octubre de 2015

Vinicio Capossela amb Cabo San Roque

Temporada Alta
18 h

Vinicio Capossela amb Cabo San Roque

El cantautor italià presenta per primer cop a l'Estat espanyol el concert dels 25 anys de carrera, en companyia de Cabo San Roque.
Cantautor, poeta, escriptor i també il·lusionista i showman ha estat descrit pel diari The Sunday Times com "el gran secret d'Itàlia" i "el viatger musical més intrigant d'Italia" per la revista musical Mojo. Les seves influències són diverses: des del folk italià al Rebetiko, del tango al "side show" o el Burlesque.
A Temporada Alta hi presenta l'espectacle dels seus 25 anys de carrera. Un concert que forma part d'una gira per les principals ciutats europees amb un programa únic i un convidat especial cada vegada. En el cas de Girona oferirà un repertori modernista i patafísic juntament amb Cabo San Roque.

Més informació i venda d'entrades
www.temporada-alta.net

 


Dijous 29 d'octubre

Cobla La Principal de la Bisbal

12 h

Cobla La Principal de la Bisbal

Per la Diada de Sant Narcís, l'Auditori de Girona acull un dels concert més esperats pels amants de a sardana: el tradicional concert a càrrec de la cobla La Principal de La Bisbal. Dirigida per Francesc Cassú, està consolidada com a la cobla catalana de major prestigi i és una autèntica ambaixadora cultural de Catalunya arreu.

www.laprincipaldelabisbal.com
Més informació i venda d'entrades

 


Divendres 30 d'octubre

Vanesa Martín. Crónica de un Baile

21 h

Vanesa Martín

El camí de les millors emocions mai no és recte. En els raconets dels revolts és on hi ha els detalls amb que s'expliquen les millors històries. I això són les cançons i els concerts de Vanesa Martín: paisatges plens de matisos. Vuit anys després del seu debut discogràfic, la cantautora malaguenya presenta: "Crónica de un Baile".

Més informació i venda d'entrades

 


Dissabte 31 d'octubre

Noa en concert. Love Medicine

21 h

Noa

Achinoam Nini, àlies Noa, és la cantant israeliana internacionalment més reconeguda, una artista amb una veu extraordinària que transmet emoció i intel·ligència en les seves interpretacions apassionades i vitals. El seu darrer treball, Love Medicine, està inspirat en les qualitats curatives de la música i han col·laborat en el seu enregistrament artistes tan destacats com ara Gilberto Gil, Pat Metheny i Joaquín Sabina. En aquest concert, l'acompanyarà el guitarrista, arranjador i compositor Gil Dor.

Més informació i venda d'entrades