Fires

 

MÚSICA

La Copa Escenari de Sant Feliu Envelat Auditori de Girona Espai Copeta 

 Auditori de Girona


Dimecres 29 d'octubre de 2014 - 19 h

Niña Pastori

Niña Pastori

Niña Pastori torna a l'Auditori de Girona amb el seu últim espectacle "Lo que quiere el alma": un repàs pels temes més coneguts de la seva carrera on inclourà també alguns temes inèdits. L'artista gaditana pujarà a l'escenari acompanyada a la guitarra de Diego del Morao i Jesús Guerrero, del "bailaor" David Paniagua i d'un elenc de músic excepcionals, per oferir música flamenca en estat pur.
https://es-es.facebook.com/npastorioficial
https://twitter.com/npastorioficial

 


Dijous 30 d'octubre de 2014 - 21 h

Patricia Petibon

Patricia Petibon

L’Auditori de Girona presenta en exclusiva una de les sopranos més versàtils i apreciades dels darrers anys: Patricia Petibon. Adorada per directors com ara Christie, Minkowski, Gardiner, Harnoncourt o Pons és impossible escoltar-la sense admirar la seva polivalència, flexibilitat, musicalitat i personalitat. La seva veu i una bellíssima tria de melodies posarà el perfum de la nit.

Melodies de Poulenc, Fauré, Satie, Rosenthal i Hahn

Patricia Petibon, soprano
Susana Manoff, piano

www.patriciapetibon.com

 


Divendres 31 d'octubre de 2014 - 21 h

Sílvia Pérez Cruz i Refree

Sílvia Pérez Cruz i Refree

Dalt de l’escenari són un parell de tímids, no diríeu pas que Sílvia Pérez Cruz i Raül Fernandez Miró són dos súperherois musicals. Però quan la guitarra comença a sonar i ella a cantar us adoneu, a l’instant, que Granada no és un disc normal. Casen Leonard Cohen amb Albert Pla, Schumann amb Edith Piaf, i les seves versions semblen més potents i més intenses que les originals. La culpa la tenen la veu de la Sílvia, un instrument excepcional, i la guitarra d’en Raül, punyent, letal. Us aniran desarmant de mica en mica, cançó a cançó, i al final del concert ells en sortiran indemnes, però nosaltres no.

Sílvia Pérez Cruz, veu i percussions
Raül Fernandez Miró, guitarres i cors

silviaperezcruz.com
www.refreeweb.com
www.youtube.com/watch?v=vx5CW0Vyvi8

 


Dissabte 1 de novembre de 2014 - 21 h

Love of Lesbian

Love of Lesvian

Love of Lesbian tornen a l’Auditori de Girona per presentar-nos un nou espectacle en exclusiva, “M&M” (miralls i miratges), amb la col·laboració de Guillem Albà, un concert únic i irrepetible ja que només es podrà veure a la tardor-hivern del 2014. El repertori d’aquest espectacle se centrarà en els temes més feridors de la seva discografia; la música com un mirall de la teva realitat o la música com a creadors de miralls on refugiar-se. Una dualitat que moltes vegades es confon en una mateixa melodia i un mateix vers.

Santi Balmes, veu, sintetitzadors, guitarres
Julián Saldarriaga, guitarra, seqüenciador, banjo, coros
Oriol Bonet, bateries
Joan Ramon Planell, baixos
Jordi Roig, guitarres

loveoflesbianband.com