Fires

 

  

 

Patrocinadors de Fires Estrella Damm El Corte Inglès Bauhaus Viena Wala

MÚSICA

La Copa Escenari de Sant Feliu Envelat Auditori de Girona Espai Copeta 

 Envelat


Dissabte 25 d'octubre de 2014 - concert a les 19 h i ball a les 22 h

Orquestra Selvatana

Orquestra Selvatana

L'Orquestra Selvatana torna un cop més a l'envelat de la plaça de Miquel de Palol on ens oferiran una doble audició amb concert i ball a les 19 i a les 22 h. L'ànim de renovació constant d'aquesta formació ha comportat la incorporació de joves intèrprets i cantants amb una gran preparació musical que, al costat de noms de prestigi que ja formen part de la història de la Selvatana, fan que dia a dia la formació cassanenca, que ja té 100 anys d'experiència i segueix assolint èxits en cada actuació, sigui una de les punteres de les comarques gironines i imprescindible en les grans festes.
www.selvatana.com

 


Dimarts 28 d'octubre de 2014 - 22 h

La Metropol

Orquestra La Metropol

La Metropol amenitzarà el segon sopar popular de Fires que se celebra la vigília de la diada de Sant Narcís. Reconeguda com una de les millors orquestres de Catalunya i després d'haver estat nominada tres anys seguits com a finalista dels premis ARC com a millor orquestra de ball, enguany ha renovat el seu repertori per tal d'oferir tota l'energia necessària per continuar fent de la "Festa Major" la seva raó de ser.
www.lametropol.com

 


Dimecres 29 d'octubre de 2014 - 22 h

La Principal de La Bisbal

La Principal de la Bisbal

Sens dubte la formació cabdal entre les orquestres del país, després de 126 anys d'història, La Principal de la Bisbal està en un moment àlgid, recollint reconeixements d'arreu: guanyadors dels premis ARC 2013 i els premis nacionals de cultura 2014, entre d'altres.

Un cop més, La Principal de La Bisbal, la cobla oficial de la Generalitat de Catalunya, no pot faltar a les Fires de Girona. La Principal és sinònim de festa major allà on va.

Més actuacions:  
- Dimecres 29 d’octubre, a l’Auditori de Girona, a les 12 h
- Dimecres 29 d’octubre, a la plaça del Vi, a les 17 h
- Dimecres 29 d’octubre, a l’Envelat, a les 22 h
- Dissabte 1 de novembre, a la plaça de Prudenci Bertrana, a la tarda

www.laprincipaldelabisbal.com

 


Divendres 31 d'octubre de 2014 -  concert a les 19 h i ball a les 22 h

Orquestra Montgrins

Orquestra Montgrins

Una de les orquestres més rellevants del país, la Montgrins s'uneix a les altres formacions que ens visiten cada any per configurar un cartell d'orquestres d'autèntic luxe.
www.orquestramontgrins.com

 


Dissabte 1 de novembre de 2014 -  concert a les 19 h i ball a les 22 h

Orquestra Maravella

Orquestra Maravella

L'altra gran formació del país, la Maravella, torna un any més a l'envelat de les Fires on podrem gaudir del seu ball i el seu concert. En els primers anys de la seva història era una autèntica orquestra internacional, ja que tocava sobretot a l'estranger, i va arribar a actuar fins i tot a l'antiga URSS. A la seva trajectòria l'ha portat també a les principals festes de l'Estat.
www.maravella.com