Fires

  

 

Patrocinadors de Fires Estrella Damm El Corte Inglès Bauhaus Viena Wala

Logo Jazztel

ENVELAT


Dissabte 24 d'octubre de 2015

Orquestra Plateria

22 h

Orquestra Plateria

Formada a Barcelona el 1974 amb la idea de fer música de ball dels anys 40, 50 i 60. El seu segon LP va obtenir un disc d'or i una gran difusió per tot l'Estat espanyol. Des de llavors la Plateria ha estat un referent ineludible de la música de ball del nostre país. Aquest 2015 passaran per Girona en la seva gira de comiat a més de 40 anys de carrera.

www.orquestraplateria.com

 


Dimecres 28 d'octubre de 2015

Orquestra Maribel

23 h

Orquestra Maribel

Els gironins Orquestra Maribel seran els encarregats d'amenitzar el tercer sopar popular de Fires que se celebra la vigília de la diada de Sant Narcís. Seran més de dues hores de concert versionant clàssics de la música de ball del nostre país.

https://ca-es.facebook.com/OrquestraMaribel

 


Dijous 29 d'octubre de 2015

La Principal de La Bisbal

22 h

La Principal de la Bisbal

Sens dubte la formació cabdal entre les orquestres del país, després de 126 anys d'història. La Principal de la Bisbal està en un moment àlgid, recollint reconeixements d'arreu: guanyadors dels premis ARC 2013 i els premis nacionals de cultura 2014, entre d'altres.
Un cop més, La Principal de La Bisbal, la cobla oficial de la Generalitat de Catalunya, no pot faltar a les Fires de Girona. La Principal és sinònim de festa major allà on va.

Més actuacions:  
- Dijous 29 d’octubre, a l’Auditori de Girona, a les 12 h

www.laprincipaldelabisbal.com

 


Divendres 30 d'octubre de 2015

Orquestra Selvatana

19 h - Concert
22 h - Ball

Orquestra Selvatana

L'Orquestra Selvatana torna un cop més a l'envelat de la plaça de Miquel de Palol, on ens oferiran una doble audició amb concert i ball a les 19 i a les 22 h. L'ànim de renovació constant d'aquesta formació ha comportat la incorporació de joves intèrprets i cantants amb una gran preparació musical que, al costat de noms de prestigi que ja formen part de la història de la Selvatana, fan que dia a dia la formació cassanenca, que ja té 100 anys d'experiència i segueix assolint èxits en cada actuació, sigui una de les punteres de les comarques gironines i imprescindible en les grans festes.

www.selvatana.com

 


Dissabte 31 d'octubre de 2015

Orquestra Maravella

19 h - Concert
22 h - Ball

Orquestra Maravella

L'altra gran formació del país, la Maravella, torna un any més a l'envelat de les Fires, on podrem gaudir del seu ball i el seu concert.
En els primers anys de la seva història era una autèntica orquestra internacional, ja que tocava sobretot a l'estranger, i va arribar a actuar fins i tot a l'antiga URSS. La seva trajectòria l'ha portat també a les principals festes de l'Estat.

www.maravella.com