Fires

 

  

 

Patrocinadors de Fires Estrella Damm El Corte Inglès Bauhaus Viena Wala

MÚSICA

La Copa Escenari de Sant Feliu Envelat Auditori de Girona Espai Copeta 

 La Copa

Tots els concerts són gratuïts i començaran a les 23 h.
Hi haurà concerts els dies 24, 25, 28, 30, i 31 d'octubre i l'1 de novembre.
 

Divendres 24 d'octubre de 2014

Chambao

00.30 h - 2.15 h

Chambao

 

Chambao és un grup de música flamenca-electrònica, conegut com a Flamenco Chill. Són originaris de Màlaga, Andalusia. La seva música mescla els sons del flamenc i pals (formes) amb la música electrònica.
www.chambao.es

Calvari

23 h - 00.10 h

Calvari

 

El grup gironí de rumba Calvari ens presenta el seu primer treball, Sin Colorantes, on mostra un gran treball creatiu. Donant una mirada més enllà de la rumba catalana, fan un repàs als diferents estils musicals que han donat forma a aquest gènere. Podrem trobar rumbes amb molta energia, balades mediterrànies i fins i tot una rumbia.
www.calvarirumba.com

 


Dissabte 25 d'octubre de 2014

Reincidentes

1.40 h - 3 h

Reincidentes

 

Una de les bandes més representatives de l’escena estatal de “música compromesa” torna a l’escenari de Barraques de Girona. La banda sevillana, amb més de 20 anys de carrera i 15 discs publicats, presentarà el seu darrer treball Aniversario, que fa una retrospectiva de la seva carrera per escenaris de l’Estat espanyol i de l’Amèrica Llatina.
www.reincidentes-sca.es

Germà Negre

00.15 h - 1.25 h

Germà Negre

 

El grup provinent de Banyoles s’ha convertit en una de les sorpreses musicals de la temporada; el seu espectacle assegura ballarusques, somriures i festa amb aquesta trepa d’arriats que ens repassen un repertori de músiques del país amb sonoritats de folk castís. 
germanegre.wordpress.com

 

Exèrcit d’Alliberament Musical

23 h - 24 h

Exèrcit d’Alliberament Musical

Guanyadors del concurs Intro 2013, arriba per primera vegada a l’escenari gran de les Fires de Girona aquesta prometedora banda originària del Baix Empordà i que practica una fusió d’estils tan diversos com el funk, el rock, el drum’n’bass o el punk.
www.exercitam.com

 

 


Dimarts 28 d'octubre de 2014

Hotel Cochambre

23 h - 00.40 h

Hotel Cochambre

 

És la formació que ha revolucionat el panorama de la festa i els grups de versions. El secret del seu èxit és la naturalitat, el talent, la posada en escena i la seva forma única d'interpretar les cançons en un espectacle on barregen elegància i picardia. Un fenomen inimitable i imbatible, que dirigeix amb una mestria sense precedents el polifacètic director de l'Hotel, Benito.
www.hotelcochambre.com

Buhos

00.55 h - 2.15 h

Buhos

 

Buhos és una de les principals referències festives de la música catalana. Amb Natura salvatge els del Vendrell fan un salt qualitatiu en la seva carrera, apostant per melodies elaborades, lletres incisives i de denúncia i un treball precís del productor David Rossell. El resultat és un disc coherent, sense fissures, orgànic, on l’ska rock més directe i els ritmes reggae són els protagonistes absoluts.
www.buhosrock.com

 

 


Dijous 30 d'octubre de 2014

Jeff Mills

24 h - 2 h
23 h - 24 h
- Nivna + Ferris & Fauden

Jeff Mills

 

 

Ressó de l'actuació de Jeff Mills a la premsa especialitzada:

Clubbing Spain
Vicious Magazine
Beatburguer
Beatmashers
Only House Music
Barna Beats
Love Sound
Medellin Style
EDM Fever
Mono De

 

De la mà d’EUMES, l’escola de música avançada, arriba a Girona Jeff Mills. Mills està considerat un dels millors DJ i productors de techno del món. És sens dubte la figura més representativa del techno de Detroit, on va començar la seva carrera com a DJ l’any 1984.

Juntament amb “Mad Mike Banks” va fundar el col·lectiu “Underground Resistance”, que es va convertir en una referència mundial de l’escena de la música electrònica i ha tocat als escenaris i clubs més importants d’arreu del món.

A banda de la seva faceta com a DJ, Mills va ampliar el seu àmbit creatiu amb la creació d’una nova banda sonora per la pel·lícula Metròpolis, de Fritz Lang. Aquest projecte audiovisual es va projectar al Museu de la Música de París, al Royal Albert Hall de Londres i al Festival Internacional de Cinema de Viena.

Amb l’actuació de:
- Nivna (slow house / nu disco)
- Ferris & Fauden (deep house / tech house)
- Jeff Mills (techno)

www.facebook.com/JeffMills
www.axisrecords.com
www.eumes.cat

 

 


Divendres 31 d'octubre de 2014

Pungle Lions

00.40 h - 2 h

Pungle Lions

 

La nova banda de Damny i Rouzman, cantant i bateria respectivament de la mítica i extinta banda francesa La Phaze, arriba per primera vegada a Girona. Després de la dissolució de La Phaze, el seu líder i cantant juntament amb Rouzman (també exLaPhaze) a la bateria i Freadz (guitarra) i Xavi (baix) de la també mítica banda francesa La Ruda Salska, recullen el testimoni del projecte anterior i el 2013 formen Pungle Lions.

Pungle Lions fa un viratge cap a textures més orgàniques sense obviar els apunts electrònics. Reggae, rocksteady i soul amb l’energia del punk i amb tocs d’electrònica: tot i que obvien dir-ho, Pungle Lions sonen als The Clash del segle XXI.
fr-fr.facebook.com/punglelions

Gaspard Royant

23 h - 00.20 h

Gaspard Royant

 

El francès Gaspard Royant torna amb el seu primer llarga durada, just després de llançar la seva trilogia del 45. La trilogia de Gaspard recupera l'esperit de Roy Orbison, Phil Spector, Otis Redding, Brill Building o Stax Records. Produït en part als llegendaris estudis Toe-Rag Studios per Liam Wilson (White Stripes "7 Nation Army", the Kills, Supergrass...) aquestes cançons desperten la gana i l'interès dels fans dels anys 60, així com la premsa.
fr-fr.facebook.com/gaspardroyant1

 

 


Dissabte 1 de novembre de 2014

Zebda

00.45 h - 2.15 h

Zebda

 

Després de set anys de separació, Zebda, la banda provinent de Tolosa, i creadors de temes mítics com "Tomber la chemise" o "Motivés", es van tornar a unir l'any 2012 per alegria de tots els seus seguidors. Esmolats i compromesos, creadors d'un estil únic, on destil·len sàviament pop, reggae, ska, rap i fins i tot chanson.

A Girona ens presentaran en exclusiva el seu darrer treball, Comme des cherokees, que va sortir a la venda el passat mes d'agost.
www.zebda.fr

Txarango

23 h - 00.30 h

Txarango

 

Txarango presentarà el seu darrer treball, Som Riu, dins la gira La Tempesta, on recorren de nou els Països Catalans, Europa i debutaran al continent americà. Els 120 concerts de l'anterior etapa han fet més gran la proposta. La seva energia i alegria són més intenses que mai. La seva paleta musical també ha crescut. Els tons intensos del reggae, dub i latin que ja coneixien, ara comparteixen espai amb colors vius d'arrel mediterrània.
www.txarango.com