Fires

  

 

Patrocinadors de Fires Estrella Damm El Corte Inglès Bauhaus Viena Wala

Logo Jazztel

LA COPETA

Tots els concerts són gratuïts.

Dissabte 24 d'octubre de 2015

Heavy per xics

12 h

Heavy per xics

Una original revisió de grans himnes del heavy rock fusionats amb el cançoner català en versió rock dur. Per dur a terme aquest projecte, s'han ajuntat autèntics músics provinents de bandes de rock dur com Zulo o Aspid entre d'altres. La direcció artística de l'espectacle ha estat a càrrec de Joanjo Bosk.
Viurem en família un concert heavy adaptat per als menuts, aprenent la història del rock, passant una estona divertida i qui sap si despertant el cuquet roquer a les noves generacions de músics.

www.promoartsmusic.com/heavy-per-xics

 


Dijous 29 d'octubre de 2015

EUMES Kids
Taller DJ Música electrònica per a nens a càrrec de Midnight

11 h - Taller
12 h - Actuació

EUMES Kids

EUMES participa a la Copeta amb una proposta de taller de DJ per als més menuts i menudes. A continuació, MIDNIGHT oferirà un concert de música electrònica per a nens.

www.eumes.cat

Logo EUMES

 


Dissabte 31 d'octubre de 2015

Landry el Rumbero

12 h

Landry el Rumbero

L'espectacle de Landry el Rumbero vol transmetre a la canalla la tradició cultural i musical del nostre país mitjançant la Rumba Catalana. Amb aquest estil com a base, Landry interpreta cançons pròpies i versions tradicionals com "Sol solet" o "La Masovera" per aconseguir que tothom conegui la rumba catalana mentre balla al ritme del ventilador.

www.landryelrumbero.com