Fires

 

MÚSICA

La Copa Escenari de Sant Feliu Envelat Auditori de Girona Espai Copeta 

 La Copeta

Tots els concerts són gratuïts i començaran a les 12 h.

Dissabte 25 d'octubre de 2014

The Penguins

The Penguins

REGGAE PER XICS

The Penguins tornen a l’escenari de la Copeta de Girona després de la seva reeixida primera actuació de fa dos anys per presentar-nos en exclusiva el seu darrer treball, Pugem al tren.

El grup interpretarà cançons populars catalanes passades pel sedàs dels ritmes jamaicans i caribenys en un espectacle dinàmic, alegre i participatiu.
www.reggaeperxics.com

 


Dimecres 29 d'octubre de 2014

País de Cotó

País de Cotó

El popular grup d’animació infantil gironí País de Cotó actuarà per primera vegada a la Copeta de Girona el dia de Sant Narcís. En aquesta ocasió vindran acompanyats de La Banda dels Somiatruites Versió XL.

 

País de Cotó és un d’aquells grups d’animació infantil que es prenen molt seriosament la seva feina, però això no vol dir que els seus components siguin gent molt seriosa i avorrida. Al contrari, pels seus espectacles s’envolten de molts amics: de pallassos amb el nas vermell, d’aranyes teixidores, de vells unicorns i cowboys despistats, de fantasmes porucs, ma-me-mi-mo-músics de carrer que porten la felicitat a la gent i mosquits que tenen el punt de mira al cul.
paisdecoto.blogspot.com.es

 


Dissabte 1 de novembre de 2014

Diverkids

Diverkids

DE L’ORQUESTRA DI-VERSIONES

La popular orquestra Di-versiones ens presenta per primer cop a Girona el seu espectacle familiar Diverkids, una proposta didàctica i divertida que farà ballar la família i posarà potes enlaire l’escenari de la Copeta al més pur estil Di-versiones.
www.orquestradiversiones.com
www.youtube.com/watch?v=XORaJvyRXWA