Fires

  

 

Patrocinadors de Fires Estrella Damm El Corte Inglès Bauhaus Viena Wala

Logo Jazztel

SANT FELIU

Tots els concerts són gratuïts.
 

Dissabte 24 d'octubre de 2015

Tom Hagan

21 h

Tom Hagan

 

El saltenc Tom Hagan retorna aquest 2015 amb un disc que està cridat a ser dels més interessants de l'any. Després de tres discos germans coneguts com la Trilogía Carlitos -publicats consecutivament entre 2010 i 2012- el nou treball ha suposat un important pas endavant estilístic que no ha deixat enrere el marcat caràcter pop dels àlbums anteriors.

https://tomhagan.bandcamp.com

Pau Vallvé

23 h

Pau Vallvé

 

L'últim disc de Pau Vallvé és fruit d'haver-ho deixat tot després de sis anys d'estrés i pressió sense parar ni un moment. Llavors es va exiliar a Banyoles per fer un break d'un any i durant aquest temps va escriure'l i gravar-lo. Es titula Pels dies bons, i ell mateix l'ha autoeditat, autofabricat i autogestionat. I realment, des que va fer el pa,s tot li ha anat bé: èxit de premsa, de públic i una gira extensa de més de 80 concerts que l'ha dut per tot arreu. Serà l'última oportunitat de veure aquestes cançons a Girona perquè el mes de desembre acaba la gira.

www.pauvallve.com

 

 


Dimecres 28 d'octubre de 2015

Feliu Ventura amb Xerramequ i els Aborígens

A partir de les 20.30 h

Feliu Ventura amb Xerramequ i els Aborígens

Feliu Ventura s'ha consolidat com una de les veus catalanes del sud que configuren el panorama de la cançó catalana del segle XXI amb un discurs compromès en la lírica i contemporani en la música. A Girona presentarà l'espectacle Faré vacances! Una visita a Ovidi Montllor, al costat de Xerramequ i els Aborígens, un homenatge al cantautor d'Alcoi.

www.feliuventura.cat

 

De Calaix

De Calaix

De Calaix és un grup vocal femení que ja fa 15 anys que fa "nova polifonia tradicional catalana". Han anat creant un so propi, aprofundint en una polifonia vocal d'inspiració mediterrània i cercant l'espai just per a la presència de percussions fetes amb mans, peus o instruments rítmics tradicionals. A Girona presentaran el seu nou disc Veus al ball, que recull les cançons del projecte més madur i ambiciós del grup, tot jugant amb els gèneres catalans de ball i amb la veu i les percussions.
Actualment el grup està integrat per Gemma Pla, Mireia Mena, Laia Pedrol i Mariona Callís.

www.decalaix.cat

 

 


Dijous 29 d'octubre de 2015

EUMES Stage. UNER + Dosem + Cristian Varela

21 h

EUMES Stage

EUMES porta de nou a Girona alguns dels caps de cartell de la música electrònica de primera línia mundial. El gironí Dosem i el DJ UNER, dos dels DJ estatals amb més projecció internacional, punxaran al costat del reconegut DJ madrileny Cristian Varela, guanyador del DJ Award al Millor DJ Techno Internacional el 2013.

www.cristianvarela.com
http://dosem.net/
soundcloud.com/uner

Logo EUMES

 

 


Divendres 30 d'octubre de 2015

Final Concurs Intro 2015. Cala Vento + Korxea

A partir de les 21 h

Final Concurs INTRO 2015

L'escenari de Sant Feliu torna a acollir la final del concurs Intro, concurs de grups emergents de les comarques gironines.

www.girona.cat/concursintro

 

 


Dissabte 31 d'octubre de 2015

Bremen

21 h

Bremen

Bremen presentaran a Girona les cançons del seu segon disc, Tornar d'Amèrica, que estrenaran aquest setembre a Vic. Es tracta d'un disc marcat per dos retorns: un estilístic, en una clara aposta pel pop que no renuncia de la passió pel folk i el country, i l'altre emotiu, amb la reincorporació del baixista original, Joan Villarroya, després d'un llarg any de feina als Estats Units.
Auto produït i amb mescles de Jordi Mora, el segon àlbum de Bremen és la fascinant prova de maduresa d'una banda que potencia els seus trets distintius: l'alternança de dues veus compositives, les dels també guitarristes Gracià Pedro i Toni Terrades, i la solidesa instrumental que aporten Miguel Ballester (bateria) i Guillem Rodríguez (guitarra elèctrica).

elsbremen.bandcamp.com