Fires de Sant Narcís 2014

VÍDEO NOTÍCIES

Vine a les Fires de Sant Narcís!

Vídeo promocional de les Fires de Sant Narcís, festa major de la ciutat de Girona.
Producció: Bloom, Centre 3D i Tecnologies Emergents de Girona.
Música original: Uat Boada "Així veus Girona".

La Principal de la Bisbal obre les Fires amb un pregó musical

Amb els músics situats estratègicament en tres balcons de la plaça del Vi, la Principal de la Bisbal va fer cantar els centenars de persones congregades divendres passat sota el balcó de l'Ajuntament.

Obrint Pas, la Iaia i els Catarres, caps de cartell de Fires 2013

L'escenari de la Copa acollirà 13 concerts durant les Fires de Sant Narcís, que se celebraran del 25 d'octubre al 3 de novembre.

#LaGranDiadaDelNord'13 Programa Marrecstv

Programa especial de Marrecstv dels Marrecs de Salt en motiu de la diada Castellera de Sant Narcís. Agraïments a Minyons de Terrassa i Capgrossos de Mataró i a tota la gent que sempre ens ajuda a tirar aquests projectes endavant.

Girona s'obre als quatre rius

La ciutat de Girona vol tornar a reobrir-se als quatre rius i a la sèquia Monar. Així ho va explicar l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, acompanyat del regidor d'Urbanisme, Carles Ribas, a la 52a Fira de Mostres en el marc de les Fires de Sant Narcís 2013.

Consolidant l'aposta pel català a les Fires de Sant Narcís

L'Ajuntament de Girona vol consolidar l'aposta pel català al fil musical de les atraccions de Sant Narcís. Per això, el passat 27 d'octubre, a la Copa, després del concert de Macedònia, es va celebrar un acte simbòlic de connexió del fil musical.

 INSTAGRAM        #firesgirona