Fires

 

VÍDEO NOTÍCIES
 

A punt per les Fires de Girona 2018

La millor música en directe, un gran parc natural amb atraccions, la diada castellera del nord, sardanes, gegants i un munt d'activitats més! Vine a Girona del 26 d'octubre al 4 de novembre i gaudeix de la millor festa major de Catalunya. T'esperem a les Fires de Sant Narcís! | #FiresGirona

Pilar de 4 dels Marrecs de Salt per Fires 2016

Pujada d'un pilar de 4 dels Marrecs de Salt per les escales de la Catedral de Girona en el marc de la programació de les Fires de Sant Narcís de Girona 2016. Per primera vegada, ls Marrecs també han construït un castell dins la Catedral per commemorar el 600 aniversari de la decisió de construir una nau única per a l'edifici.

Atraccions Sostenibles a les Fires de Girona 2016

La Frontissa de Santa Eugènia de Girona ha estat l'escenari de les atraccions sostenibles, una de les propostes més innovadores dins les més de 200 activitats del programa d'actes de les Fires de Sant Narcís 2016. El caràcter innovador i gratuït de les atraccions han assegurat l'èxit de públic durant tot el dia.

Benvinguts a la millor festa major de Catalunya!

La millor música en directe, un gran parc natural amb atraccions, la Diada castellera del nord, sardanes, gegants... Vine a Girona del 28 d'octubre al 6 de novembre i gaudeix de la millor festa major de Catalunya. T'esperem a les Fires de Sant Narcís!

Atraccions a la Devesa 2016

Dia d'atraccions a la Devesa durant les Fires de Sant Narcís de Girona 2016.

Pregó de les Fires de Sant Narcís 2018

Els Diables de l'Onyar han fet honor al seu nom i han omplert de llum i festa la plaça del Vi durant el pregó que ha donat el tret de sortida de l'edició d'aquest 2018 de les Fires de Sant Narcís. Els membres actuals de la colla Marta Cornellà i Xavier Escatllar i dos dels fundadors dels Diables, Xavier Tonietti i Joan Brunet, han estat els encarregats de llegir el pregó des del balcó de l'Ajuntament, on els han acompanyat l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; diversos regidors i regidores del consistori i dos diables de la colla infantil.

Viu la màgia de les Fires de Girona!

Música, atraccions, fires, castells, sardanes, gegants...

Consolidant l'aposta pel català a les Fires de Sant Narcís

L'Ajuntament de Girona vol consolidar l'aposta pel català al fil musical de les atraccions de Sant Narcís. Per això, el passat 27 d'octubre, a la Copa, després del concert de Macedònia, es va celebrar un acte simbòlic de connexió del fil musical.

Vine a les Fires de Sant Narcís!

Vídeo promocional de les Fires de Sant Narcís, festa major de la ciutat de Girona.
Producció: Bloom, Centre 3D i Tecnologies Emergents de Girona.
Música original: Uat Boada "Així veus Girona".

 INSTAGRAM        #firesgirona