Fires

 

VÍDEO NOTÍCIES
 

Benvinguts a la millor festa major de Catalunya!

La millor música en directe, un gran parc natural amb atraccions, la Diada castellera del nord, sardanes, gegants... Vine a Girona del 28 d'octubre al 6 de novembre i gaudeix de la millor festa major de Catalunya. T'esperem a les Fires de Sant Narcís!

Tret de sortida a les Fires de Sant Narcís 2014!

El pregó conjunt de les Fires de Sant Narcís d'aquest any entre la Fundació Astrid-21 i el Cor Geriona prometia ser un espectacle únic i així va ser. Vint-i-cinc minuts carregats d'emotivitat, de tendresa i, sobretot, d'estima per la festa i per la ciutat van donar el tret de sortida a les Fires d'enguany.

Èxit en la Diada Castellera de Sant Narcís

La plaça del Vi va rebre, plena de gom a gom, la Diada Castellera de les Fires de Sant Narcís d'aquest any. Els Marrecs de Salt, els Capgrossos de Mataró i els Minyons de Terrassa van oferir una jornada plena d'emoció en què no van faltar ni castells de gamma alta ni castells inèdits.

74è Concurs de Colles Sardanistes de Girona

El 74è Concurs de Colles Sardanistes de Girona, celebrat el dia 1 de novembre a la plaça de Francesc Calvet i Rubalcaba, va servir per decidir el Campionat de Catalunya de categoria Grans. La colla Mare Nostrum, de Barcelona, es va imposar a la final a les colles Tarragona Dansa (segona) i Xàldiga (tercera).

Pregó de les Fires de Sant Narcís 2015

El periodista gironí Jordi Bosch i Molinet ha estat l'encarregat de donar el tret de sortida a les Fires de Sant Narcís d'aquest 2015 amb el pregó inaugural que ha pronunciat aquest vespre des del balcó de la plaça del Vi. El grup barceloní Sabor de Gràcia ha ofert una actuació musical amb motiu de la candidatura de la rumba catalana com a patrimoni cultural immaterial de la UNESCO.

Viu la màgia de les Fires de Girona!

Música, atraccions, fires, castells, sardanes, gegants...

Consolidant l'aposta pel català a les Fires de Sant Narcís

L'Ajuntament de Girona vol consolidar l'aposta pel català al fil musical de les atraccions de Sant Narcís. Per això, el passat 27 d'octubre, a la Copa, després del concert de Macedònia, es va celebrar un acte simbòlic de connexió del fil musical.

Vine a les Fires de Sant Narcís!

Vídeo promocional de les Fires de Sant Narcís, festa major de la ciutat de Girona.
Producció: Bloom, Centre 3D i Tecnologies Emergents de Girona.
Música original: Uat Boada "Així veus Girona".

 INSTAGRAM        #firesgirona