Fires

 

  

 

Patrocinadors de Fires Estrella Damm El Corte Inglès Bauhaus Viena Wala

FIRES A LA XARXA
 

logo del twitterLes Fires al Twitter
Tota la informació sobre les Fires de Sant Narcís la podreu seguir als perfils de l’Ajuntament de Girona (@girona_cat) i Turisme (@turisme_gi). També a través de l’etiqueta #firesgirona.
 


 

Logotip del facebookComparteix les experiències d’aquestes Fires a Facebook
Tota la informació sobre les Fires de Sant Narcís a Facebook la podreu seguir a través de la pàgina de l’Ajuntament de Girona, la pàgina "Barraques de Girona" i la pàgina " Girona Turisme".
 


 

logotip InstagramInstagram: una forma diferent de veure l’actualitat de la ciutat
Les imatges més rellevants de les Fires de Sant Narcís les podreu veure al perfil d’Instagram de l’Ajuntament de Girona (@girona_cat) i Turisme (@turisme_gi) i també a través de l’etiqueta #firesgirona.
 


 

Aplicació mòbil: Girona In
Però no tot són xarxes socials. Si sou dels que ho voleu tot en un mateix punt, us recomanem que us descarregueu l’aplicació Girona In. Aquí hi trobareu no només tota la programació de les Fires de Sant Narcís, sinó que a més amés, podreu mirar tot el que passa a la ciutat i també tota aquell al informació que us pot resultar útil com horaris en temps real dels busos urbans, Girocleta, aparcaments, llocs on anar a menjar, salut, compres... I si aparqueu en zona blava i us voleu despreocupar d’anar a canviar el tiquet, baixeu-vos l’app e-Park. Des d’aquí podeu pagar sense necessitat de posar tiquet, i també podeu ampliar el temps des de qualsevol punt de la ciutat sense necessitat de màquines ni d’anar al cotxe.
 


 

Concursos a la xarxa
Les Fires de Sant Narcís són una de les efemèrides més esperades pels gironins i gironines a la qual cada any hi arriba més gent d’arreu del país. Com en cada edició, l’Ajuntament de Girona organitza una sèrie de concursos a través de les xarxes socials per fomentar la participació ciutadana, descobrir els recons més emblemàtics de la ciutat i promoure la seva projecció exterior. Enguany s’han organitzat diferents concursos a les xarxes socials com Instagram, Facebook i Twitter.

Consulta el mapa amb totes les xarxes socials de l’Ajuntament de Girona [enllaç]

El programa de Fires al Girona In

 INSTAGRAM        #firesgirona