Fires

 

  

 

Patrocinadors de Fires Estrella Damm El Corte Inglès Bauhaus Viena Wala

Logo Jazztel

FIRES A LA XARXA
 

logo del twitterLes Fires al Twitter
Tota la informació sobre les Fires de Sant Narcís la podreu seguir als perfils de l’Ajuntament de Girona (@girona_cat) i Turisme (@turisme_gi). També a través de l’etiqueta #firesgirona.
 


 

Logotip del facebookComparteix les experiències d’aquestes Fires a Facebook
Tota la informació sobre les Fires de Sant Narcís a Facebook la podreu seguir a través de la pàgina de l’Ajuntament de Girona, la pàgina "Barraques de Girona" i la pàgina " Girona Turisme".
 


 

logotip InstagramInstagram: una forma diferent de veure l’actualitat de la ciutat
Les imatges més rellevants de les Fires de Sant Narcís les podreu veure al perfil d’Instagram de l’Ajuntament de Girona (@girona_cat) i Turisme (@turisme_gi) i també a través de l’etiqueta #firesgirona.
 

#FiresCatarq15. L'arquitectura de Masó amb ulls d’iger

Catalunya Arquitectura (@catalunya_arquitectura), amb la col·laboració del col·lectiu Instagramers Girona (@igersgirona) i l’Ajuntament de Girona (@girona_cat i @turisme_gi) han preparat per a les Fires de Sant Narcís 2015 dues rutes per a instagramers als edificis més emblemàtics de Rafael Masó.

Les rutes #FiresCatarq15 es faran els dissabtes 24 i 31 d’octubre amb places limitades (20 per cada dia). Les rutes, gratuïtes, començaran a les 09.30 hores a l’Escola Municipal de Música (c/ Barcelona, 68) i acabaran a les 13.30 hores amb una visita guiada a la Casa Masó.

INSCRIPCIONS
» Dissabte 24 d’octubre (20 places): enllaç
» Dissabte 31 d’octubre (20 places): enllaç
 


 

Aplicació mòbil: Girona In
Però no tot són xarxes socials. Si sou dels que ho voleu tot en un mateix punt, us recomanem que us descarregueu l’aplicació Girona In. Aquí hi trobareu no només tota la programació de les Fires de Sant Narcís, sinó que a més amés, podreu mirar tot el que passa a la ciutat i també tota aquell al informació que us pot resultar útil com horaris en temps real dels busos urbans, Girocleta, aparcaments, llocs on anar a menjar, salut, compres... I si aparqueu en zona blava i us voleu despreocupar d’anar a canviar el tiquet, baixeu-vos l’app e-Park. Des d’aquí podeu pagar sense necessitat de posar tiquet, i també podeu ampliar el temps des de qualsevol punt de la ciutat sense necessitat de màquines ni d’anar al cotxe.
 

Consulta el mapa amb totes les xarxes socials de l’Ajuntament de Girona [enllaç]


Descarregueu-vos la Revista digital de Fires de Sant Narcís. Per Adroid i Apple

 INSTAGRAM        #firesgirona