Tecnologia
i telecomunicacions

Girona in

Nova versió disponible

www.gironain.cat‘Girona in’ és una aplicació per a dispositius mòbils, promoguda per l'Ajuntament de Girona, que permet consultar informació i accedir a diversos continguts sobre la ciutat d'una manera fàcil, ràpida i des de qualsevol lloc on estigueu.

És una eina per als ciutadans i visitants, com a font d'informació dels serveis que ofereix la ciutat, però també és una eina per promocionar econòmicament els comerços de la ciutat.

  • Si viviu a la ciutat de Girona, us podeu fer usuari/ària de l'aplicació i aprofitar totes les promocions o regals que us ofereix i descobrir el potencial de la vostra ciutat.
  • Si teniu un negoci, podeu donar-vos d'alta i utilitzar l'aplicació com un canal de promoció que us permetrà donar-vos a conèixer al món d’una forma instantània i gratuïta.
    Per donar-vos d'alta dins el sistema ‘Girona in’ com a negoci o bé per informar-vos, l’Ajuntament posa a la vostra disposició el telèfon de la Regidoria de Turisme i Comerç, el 972 419 464 en horari de 9 a 15 h.
  • Si veniu a fer turisme a Girona, podeu gaudir de la informació més directa i en el vostre idioma des del mateix Smartphone o portal web. Oblideu-vos de les guies de paper i viviu l’experiència de les rutes audioguiades i aprofiteu al màxim les promocions que us ofereixen els comerços i negocis de Girona.

Més informació

L’Ajuntament posa a disposició dels usuaris i negocis de la ciutat dos canals, un per poder estar informats, www.gironain.cat , amb les darreres novetats i amb tota la informació que es troba dins l’aplicatiu ‘Girona in’.

 

 

Google play - Girona in

  

App Store - Girona in

Girona In ha obtingut el Premi 2013 a millor iniciativa de comunicació institucional

Girona in, la ciutat a la butxaca

'Girona in' és una nova aplicació mòbil que permet accedir a informació de la ciutat d'una manera fàcil, ràpida i des de qualsevol lloc.

Àrea de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme
Veure en el plànol: