Girona

Experiència LabGi!

Experiència LabGi! és un projecte impulsat per Girona Emprèn per avaluar l’impacte de les tècniques i metodologies de la innovació oberta i cocreació en la competitivitat i consolidació de les empreses.

En col·laboració amb l’Associació d’Empreses Tecnològiques de Girona (AENTEG), s'ha fet una crida a empreses del sector tecnològic per tal que proposin un repte o problemàtica d’algun producte/servei propi, o que estiguin desenvolupant per a tercers al qual vulguin incorporar valor o accelerar gràcies a aquestes metodologies. Un cop focalitzat el repte, se cerquen persones CO* que vulguin participar en el procés de cocreació* i aportar les seves idees i coneixements en un procés basat a fomentar la creativitat i la col·laboració entre les persones per generar solucions disruptives davant de problemàtiques complexes.

 

Filosofia CO

 • Ser CO: les persones CO són persones actives, participatives, col·laboratives. Persones amb inquietuds, amb ganes de treballar en equip, de crear, de participar, d’innovar, d’aportar valor a diferents iniciatives i projectes.

  Busquem persones CO. Ets una persona CO? Inscriu-te a la Comunitat CO* i rebràs informació sobre recursos, iniciatives, projectes i crides per a participar en activitats relacionades amb el CO.

 • Comunitat CO: desenvolupar noves maneres de col·laborar entre persones i organitzacions per construir intel·ligència col·lectiva que pugui donar respostes eficaces als problemes complexos de la nostra societat, ciutat o territori.

  *Cocrear: el procés de cocreació s’assenta sobre el treball en equip, amb persones de diferents àmbits i sectors professionals, de diferents llocs, edats i competències. Amb un únic objectiu: aportar valors i opinions per a un projecte i crear solucions innovadores.

 

 

Edició 2019

 

En aquesta nova edició de l’Experiència LabGi! es treballarà el repte que ha aportat l’empresa Eventis. La seva plataforma de promoció cultural vol fer un salt al món del turisme.

A l’entorn d’aquest nou repte, es proposen jornades inspiradores, un curs i un taller que es duran a terme entre els mesos de juliol i octubre. Podeu donar-vos d’alta al formulari d’inscripció de la “Comunitat CO”  i estar informats de totes les activitats al voltant de la innovació oberta i la cocrecació.

Properes activitats previstes


 

Edició 2018

En la primera edició, celebrada l’any 2018, el repte escollit va ser el que va proposar l’empresa Codi Tramuntana, dedicada a la programació web i d’aplicacions. L’empresa ha desenvolupat una aplicació, Suitevent, destinada a oferir als organitzadors de congressos, fires i festivals, una plataforma perquè els assistents a l’esdeveniment en puguin conèixer tota l’actualitat.
El repte que varen plantejar a l’Experiència LabGi! va ser poder crear una nova funcionalitat que permetés als participants de l’esdeveniment fer networking dins aquesta aplicació.
Notícies Experiència LabGi! 2018:

  

L’Experiència LabGi és un projecte impulsat per Girona Emprèn de l’Ajuntament de Girona amb la col·laboració d’AENTEG i es finança amb fons propis de l’Ajuntament de Girona i una subvenció de la Diputació de Girona en el marc d’ajuts a projectes singulars de desenvolupament econòmic corresponent a l’any 2019.


 

 

Girona emprèn
 • Àrea de què depèn:

  Àrea de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local, Turisme i Ocupació

 • Adreça:

  Girona emprèn
  Edifici CIL (Centre d'Iniciatives Locals)
  C. Tarragona, 40
  17005 - GIRONA

 • Telèfon:

  972 104 316

 • Horari:

  De dilluns a divendres de 9 a 15 h

 • A/e:
 • Web:
Veure en el plànol: