Girona

Experiència LabGi!

Experiència LabGi! és un projecte impulsat per Girona Emprèn per avaluar l’impacte de les tècniques i metodologies de la innovació oberta i cocreació en la competitivitat i consolidació de les empreses.

En col·laboració amb l’Associació d’Empreses Tecnològiques de Girona (AENTEG), s'ha fet una crida a empreses del sector tecnològic per tal que proposin un repte o problemàtica d’algun producte/servei propi, o que estiguin desenvolupant per a tercers al qual vulguin incorporar valor o accelerar gràcies a aquestes metodologies. Un cop focalitzat el repte, se cerquen persones CO* que vulguin participar en el procés de cocreació* i aportar les seves idees i coneixements en un procés basat a fomentar la creativitat i la col·laboració entre les persones per generar solucions disruptives davant de problemàtiques complexes.

Formulari d'inscripció a la Comunitat CO!

Filosofia CO

Ser CO: les persones CO són persones actives, participatives, col·laboratives. Persones amb inquietuds, amb ganes de treballar en equip, de crear, de participar, d’innovar, d’aportar valor a diferents iniciatives i projectes.

Busquem persones CO. Ets una persona CO? Inscriu-te a la Comunitat CO* i rebràs informació sobre recursos, iniciatives, projectes i crides per a participar en activitats relacionades amb el CO.

Comunitat CO: desenvolupar noves maneres de col·laborar entre persones i organitzacions per construir intel·ligència col·lectiva que pugui donar respostes eficaces als problemes complexos de la nostra societat, ciutat o territori.

*Cocrear: el procés de cocreació s’assenta sobre el treball en equip, amb persones de diferents àmbits i sectors professionals, de diferents llocs, edats i competències. Amb un únic objectiu: aportar valors i opinions per a un projecte i crear solucions innovadores.


L’Experiència LabGi és un projecte impulsat per Girona Emprèn de l’Ajuntament de Girona amb la col·laboració d’AENTEG i es finança amb fons propis de l’Ajuntament de Girona i una subvenció de la Diputació de Girona en el marc d’ajuts a projectes singulars de desenvolupament econòmic corresponent a l’any 2019.

  

Preguntes freqüents (FAQs) - Comunitat Co

Quin és l’objectiu de la comunitat CO?

Quins són els compromisos de participar-hi? S’ha de signar algun document?

Quins són els requisits per formar part de la comunitat CO?

Quan són les trobades i activitats de la Comunitat CO?

L’Experiència LabGi és un procés d’innovació oberta per ajudar a innovar a una empresa?

   

Edició 2019

En aquesta nova edició de l’Experiència LabGi! es treballarà el repte que ha aportat l’empresa Eventis. La seva plataforma de promoció cultural vol fer un salt al món del turisme.

A l’entorn d’aquest nou repte, es proposen jornades inspiradores, un curs i un taller que es duran a terme entre els mesos de juliol i octubre. Podeu donar-vos d’alta al formulari d’inscripció de la “Comunitat CO”  i estar informats de totes les activitats al voltant de la innovació oberta i la cocrecació.

Notícies Experiència LabGi! 2019:

L'Experiència LabGi! engega motors aquest setembre amb dues jornades inspiradores i un curs de creativitat i innovació oberta

La imatge de marca i la cocreació, temes de la jornada que arrenca l'Experiència LabGi! 2019

  

Properes activitats previstes 2019
 

 

  

Edició 2018

En la primera edició, celebrada l’any 2018, el repte escollit va ser el que va proposar l’empresa Codi Tramuntana, dedicada a la programació web i d’aplicacions. L’empresa ha desenvolupat una aplicació, Suitevent, destinada a oferir als organitzadors de congressos, fires i festivals, una plataforma perquè els assistents a l’esdeveniment en puguin conèixer tota l’actualitat.

El repte que varen plantejar a l’Experiència LabGi! va ser poder crear una nova funcionalitat que permetés als participants de l’esdeveniment fer networking dins aquesta aplicació.

Notícies Experiència LabGi! 2018:

Una aplicació de "networking" creada a partir de la innovació oberta donarà la benvinguda als assistents del congrés SEMES a Girona

Vídeo resum: Expèriència LabGi! 2018 cocrea una app de networking

L'Ajuntament de Girona impulsa el pilot d'innovació oberta a les empreses "ExperiènciaLabGi!"

Vídeo Experiència LabGi Girona Emprèn


Galeria d'imatges 2018