Recomanacions

Telèfon d'informació 972 419 433 (de dilluns a divendres, de 8 a 15 h)    ||   mobilitatgironafc@ajgirona.cat    ||   www.gironafc.cat

Plànol del bus a l'Estadi de Montilivi

Com arribar a Montilivi els dies de partit?

Es recomana a tots els aficionats i aficionades que planifiquin bé la forma d'arribar a l'estadi i que hi accedeixen amb el temps suficient. Les portes de l'estadi s'obriran 1 h i 30 minuts abans de començar el partit.

Sempre que es pugui, s'aconsella accedir al camp a peu o en autobús urbà.

S'habilitarà un servei especial de bus els dies de partit des de la plaça del Marquès de Camps fins a la zona de Montilivi. Aquest bus farà totes les parades habituals de la L2 al carrer de Barcelona. També pararà a l’aparcament dissuasiu del Mas Gri.

La freqüència de pas serà de 7 minuts, des de 2 hores i mitja abans del partit fins a 1 hora i mitja després.

Tindrà un cost de 0’50 euros el viatge. Es podran utilitzar les targetes BUS12 i BUS70.

Recordeu que les línies regulars L11 i L8 arriben fins a Montilivi els dies laborables.


Si heu de fer servir el cotxe, es recomana estacionar als següents aparcaments:

Aparcament del Pavelló Municipal de Palau: La distància entre aquest punt i l'Estadi de Montilivi es recorre en uns 15 minuts a peu.

Aparcament dissuasiu de la rotonda del Mas Gri: Comptarà amb servei de bus llançadora cada 7 minuts els dies de partit (des de 2 hores i mitja abans fins a 1 hora i mitja després).


No es recomana aparcar a la zona més propera a l’estadi
(perímetre comprès aproximadament entre l’avinguda de Lluís Pericot, la pujada de la Creu de Palau, el carrer de l’Església de Sant Miquel, el carrer del Puigsacalm, el carrer del Pic de Peguera i el carrer d’Emili Grahit).

Zona de seguretat

Hi haurà un perímetre de seguretat delimitat per l’avinguda de Monti- livi, carrer del Puigsacalm, el carrer de Santiago Cocquard, el carrer de la Universitat de Girona, la travessia i el carrer de Josep Maria Corredor i Pomés, el carrer del Mas Barril i el carrer de la Riera Palagret.

L’accés dins d’aquest perímetre estarà restringit, però s’assegurarà el pas amb vies alternatives i/o amb acreditacions als usuaris dels diferents equipaments del Campus de Montilivi i del Servei d’Esports de la Universitat de Girona, de l’Institut Montilivi, del Centre Educatiu Montilivi, de l’Escola d’Educació Especial Font de l’Abella i de les instal·lacions del Complex Esportiu de Palau del GEiEG.

La zona de seguretat s’establirà 3 h 30 min abans de començar fins a 1 h 30 min després de finalitzar el partit.

La zona de seguretat no afectarà l’accés a cap habitatge.

 

Recomanacions per accedir al camp

A PEU

Des del centre de la ciutat la distància a peu fins al camp és d’uns 30 minuts aproximadament.


EN BUS

S’ha habilitat un bus especial que circularà cada dia de partit des de la plaça del Marquès de Camps fins a l’Estadi Municipal de Montilivi.

Tant a l’anada com a la tornada, els busos pararan a totes les parades habituals de la línia 2 de bus urbà del carrer de Barcelona i a l’aparcament dissuasiu de la rotonda del Mas Gri.

Per anar i tornar de l'estadi els busos arribaran i sortiran de la parada pròxima a la rotonda de Montilivi, just al costat del camp de futbol.

Els busos d’anada al camp començaran a passar des de 2 hores i mitja abans de l’inici del partit

Els busos de tornada cap al centre començaran a passar des que finalitzi el partit fins a una hora i mitja després des de la rotonda de Montilivi.

La freqüència de pas és de cada 7 minuts

Té un cost de 0’50 euros per viatge (són vàlides les targetes T12 i T70)

Feu clic per ampliar


EN BICI

Podeu aparcar la vostra bicicleta per accedir al camp als aparcaments habilitats per a bicicletes que trobareu a l'encruament entre l'avinguda de Montilivi i la travessia de Josep Maria Corredor i Pomés, just a l'entrada de l'accés 1 a la zona de seguretat.

EN MOTO

Hi ha 370 places1 d'aparcament per a motos en el tram comprès entre el carrer de Sant Salvador d’Horta i la travessia de Josep Maria Corredor i Pomés de l’avinguda de Montilivi.

Hi ha 2502 places d'aparcament al carrer de la Riera Palagret (entrada pel carrer del Mas Barril).

(1) S'han ampliat l'aparcament de motos amb 220 places més que s'han afegit als 150 existents.
(2) S'ha ampliat l'aparcament de motos amb 100 places més que s'han afegit a les 150 existents.


EN COTXE + BUS

- Aparcar el cotxe a l’aparcament dissuasiu de la rotonda del Mas Gri i accedir a Montilivi amb el bus especial per a dies de partit.


EN COTXE + A PEU

Aparcar el cotxe a l’aparcament del Pavelló Municipal de Palau

Des d’aquest punt a l’estadi hi ha uns 15 minuts caminant


EN TAXI

Els taxis podran transportar gent des de diferents punts de la ciutat i d’altres municipis fins a la rotonda de l’Estadi Municipal de Montilivi fins just abans de començar el partit.

El punt de referència de parada de taxi serà l’encreuament entre el carrer de la Riera Palagret i el carrer Mas Barril.

Un cop acabat el partit, i quan la zona estigui esponjada, els taxis podran accedir fins a la rotonda de Montilivi.

Gaudim del futbol amb civisme tots junts

Disfrutemos del fútbol con civismo todos juntos

Partits del Girona FC a l'Estadi de Montilivi
 

Notícies

L'Ajuntament de Girona introdueix noves millores d'accessibilitat per arribar al camp de futbol del Girona FC
25/08/2017  |  El servei de bus públic de freqüència de pas cada set minuts podrà arribar a la rotonda de Montilivi fins a l'inici del partit i, al finalitzar-se, 7 busos públics esperaran per la sortida dels espectadors. També hi haurà 320 places més d'aparcament per a motocicletes i els taxistes podran arribar per deixar passatgers a la rotonda d Montilivi.
L'Ajuntament de Girona habilita una nova parada del bus especial dels partits del Girona a la rotonda de Montilivi a les portes del camp
18/08/2017  |  El bus sortirà cada 7 minuts de la plaça del Marquès de Camp si recorrerà les parades del carrer de Barcelona de la línia 2, l'aparcament del Mas Gri i la rotonda de Montilivi a les portes de camp.
L'Ajuntament de Girona obre un canal de comunicació amb veïns i aficionats en relació amb la mobilitat i la seguretat en els partits del Girona FC
16/08/2017  |  S'ha creat una adreça de correu específica i un telèfon directe per rebre i gestionar les incidències.
L'Ajuntament de Girona detallarà avui en una reunió amb el Girona FC els requisits tècnics per a les noves graderies de Montilivi
27/07/2017  |  El consistori donarà llum verda a la grada del gol nord i proposarà la col·locació d'uns sensors a la de preferent per controlar-ne possibles moviments i garantir-ne la seguretat.
L'Ajuntament de Girona habilitarà una zona d'aparcaments recomanats i un servei de bus especial els dies que el Girona FC jugui a Montilivi
13/07/2017  |  El dispositiu de mobilitat i seguretat s'ha dissenyat per tal de minimitzar les incidències a la ciutadania i no s'afectarà l'accés a cap habitatge.
Girona celebra de manera multitudinària i festiva l'ascens del Girona FC a Primera Divisió
06/06/2017  |  La plaça del Vi es va omplir de gom a gom per rebre els jugadors del primer equip.