Recomanacions

Telèfon d'informació 972 419 433 (de dilluns a divendres, de 8 a 15 h)    ||   mobilitatgironafc@ajgirona.cat    ||   www.gironafc.cat

Com arribar a Montilivi els dies de partit?

Es recomana a tots els aficionats i aficionades que planifiquin bé la forma d'arribar a l'estadi i que hi accedeixen amb el temps suficient. Les portes de l'estadi s'obriran 1 h i 30 minuts abans de començar el partit.

Sempre que es pugui, s'aconsella accedir al camp a peu o en bus llançadora.

S'habilitarà un servei especial de bus els dies de partit des de l'avinguda de Ramon Folch (davant de l'Argadà), aquesta línia farà parada a la plaça del Marquès de Camps, al carrer de Barcelona i a l'aparcament dissuasiu del Mas Gri i arribarà a la rotonda del davant del camp de futbol del Girona FC. 

La freqüència de pas serà de 7 a 10 minuts, des de 2 hores abans de l'inici del partit. També un cop finalitzi el partit i fins que es desallotgi l'estadi.

Recordeu que les línies regulars L8, L9 i L11 arriben fins a Montilivi els dies laborables.


Si heu de fer servir el cotxe, es recomana estacionar als següents aparcaments:

Aparcament del Pavelló Municipal de Palau: La distància entre aquest punt i l'Estadi de Montilivi es recorre en uns 15 minuts a peu.

Aparcament dissuasiu de la rotonda del Mas Gri: Comptarà amb servei de bus llançadora cada 7 minuts els dies de partit (des de 2 hores abans fins a 1 hora i mitja després aproximadament).

Zona de seguretat

Hi haurà un perímetre de seguretat delimitat pels carrers següents:

L'Avinguda de Montilivi, entre l'escola d'educació especial Font de l'Abella i el carrer de l'Església de Sant Miquel

El carrer del Mas Barril, entre el carrer de la Riera Palagret i la rotonda de Montilivi

El carrer de la Universitat de Girona, des de la rotonda de Montilivi fins al carrer de Santiago Coquard i Sala

L’accés dins d’aquest perímetre estarà restringit, però s’assegurarà el pas amb acreditacions als usuaris dels diferents equipaments del Campus de Montilivi i del Servei d’Esports de la Universitat de Girona.

La zona de seguretat s’establirà 3 h 30 min abans de començar fins a 1 h 30 min després de finalitzar el partit.

La zona de seguretat no afectarà l’accés a cap habitatge.

 

Persones amb mobilitat reduïda 

Podran estacionar a les places d'aparcament reservades a persones amb mobilitat reduïda:

Els vehicles conduits pels titulars de Targetes d'aparcament de vehicles per a persones amb mobilitat reduïda, en el ben entès que el motiu d’incapacitació suposi una dificultat per caminar – a la zona de seguretat hi ha places d'aparcament reservades a persones amb mobilitat reduïda -.

També podran accedir i estacionar a les places d'aparcament reservades a persones amb mobilitat reduïda els vehicles que transportin menors discapacitats i persones amb discapacitat intel·lectual. 

Podran accedir fins a la rotonda de Montilivi:

Els vehicles que transportin titulars de Targetes d'aparcament per a vehicles que portin persones amb mobilitat reduïda, persones grans amb dificultats de mobilitat, persones, independentment de l’edat, que es desplacin amb crosses per accidents sobrevinguts.

a) Aquests vehicles no podran estacionar dins del perímetre de seguretat. Els/les conductors/es els hauran de deixar a la rotonda, el més a prop possible de l’estadi i sortir amb el vehicle pel C. Mas Barril.

b) A la finalització del partit, podran entrar a recollir els passatgers un cop sigui segura la circulació interior – 20 minuts desprès de la finalització aproximadament -fora de la zona de seguretat.
 

ESPAI EN GRIS
PLACES D'APARCAMENT RESERVAT
A PERSONES AMB  MOBILITAT REDUÏDA

Plànol dels espais d'aparcaments del Gol Nord

Recomanacions per accedir al camp

A PEU

Des del centre de la ciutat la distància a peu fins al camp és d’uns 30 minuts aproximadament.


EN BUS

S’ha habilitat un bus especial que circularà cada dia de partit des de l'avinguda de Ramon Folch (davant restaurant Argadà) fins a l’Estadi Municipal de Montilivi.

Tant a l’anada com a la tornada, els busos pararan a totes les parades habituals de la línia 2 de bus urbà del carrer de Barcelona i a l’aparcament dissuasiu de la rotonda del Mas Gri. Podeu veure les parades habituals de la L-2 al plànol interactiu.

Per anar i tornar de l'estadi els busos arribaran i sortiran de la parada pròxima a la rotonda de Montilivi, just al costat del camp de futbol.

Els busos d’anada al camp començaran a passar des de 2 hores abans de l’inici del partit

Els busos de tornada cap al centre començaran a passar des de la rotonda de Montilivi un cop finalitzi el partit i fins que es desallotgi l'estadi.

La freqüència de pas és de cada 7 a 10 minuts.

Tindrà un cost de 0’50 euros el viatge.
GRATUÏT: abonats sèniors i infantils del Girona FC.
NO VÀLIDES: les targetes BUS12 i BUS70.

Feu clic per ampliar


EN BICI

La bicicleta és una alternativa per arribar a l'estadi, hi ha aparcaments de bicicletes properes.


EN MOTO

Prop de l'Estadi de Montilivi hi ha zones d'estacionament reservades per a motos.


EN COTXE + BUS

Podeu aparcar el cotxe a l’aparcament dissuasiu de la rotonda del Mas Gri i accedir a Montilivi amb el bus especial que hi ha habilitat els dies de partit.


EN COTXE + A PEU

Podeu aparcar el cotxe a l’aparcament del Pavelló Municipal de Palau. Des d’aquest punt a l’estadi hi ha uns 15 minuts caminant.


EN TAXI

Els taxis podran transportar gent des de diferents punts de la ciutat i d’altres municipis fins a la rotonda de l’Estadi Municipal de Montilivi fins just abans de començar el partit.

El punt de referència de parada de taxi serà l’encreuament entre el carrer de la Riera Palagret i el carrer Mas Barril.

Un cop acabat el partit, i quan la zona estigui esponjada, els taxis podran accedir fins a la rotonda de Montilivi.

Gaudim del futbol amb civisme tots junts

Disfrutemos del fútbol con civismo todos juntos

Partits del Girona FC a l'Estadi de Montilivi
 

Notícies

L'Ajuntament de Girona actualitza el dispositiu de mobilitat i seguretat previst per als partits del Girona FC
26/07/2019  |  El descens de l'equip a Segona Divisió comportarà canvis en les restriccions de trànsit a la zona i en la línia de bus per accedir a l'Estadi Municipal de Montilivi.
L'Ajuntament de Girona, la Fundació Marlex i el Girona FC impulsen el naixement de l'Escola Esportiva Girona Est
12/02/2019  |  Aquesta tarda s'ha fet la presentació oficial de l'entitat, que compta actualment amb una setantena de jugadors d'entre 4 i 12 anys.
Accés de les persones amb discapacitats físiques a l'Estadi Municipal de Montilivi
04/04/2018  |  S'han publicat al web tot un seguit de recomanacions de mobilitat dirigides a les persones amb discapacitats físiques que vulguin accedir als partits del Girona FC que es disputin a l'Estadi Municipal de Montilivi.
El Girona FC promou Montilivi com a Espai Sense Fum
04/04/2018  |  L'Ajuntament de Girona col·labora amb el club i amb l'Agència de Salut Pública de Catalunya per fomentar els hàbits saludables.
L'Ajuntament de Girona introdueix noves millores d'accessibilitat per arribar al camp de futbol del Girona FC
25/08/2017  |  El servei de bus públic de freqüència de pas cada set minuts podrà arribar a la rotonda de Montilivi fins a l'inici del partit i, al finalitzar-se, 7 busos públics esperaran per la sortida dels espectadors. També hi haurà 320 places més d'aparcament per a motocicletes i els taxistes podran arribar per deixar passatgers a la rotonda d Montilivi.