Recomanacions

Telèfon d'informació 972 419 433 (de dilluns a divendres, de 8 a 15 h)    ||   mobilitatgironafc@ajgirona.cat    ||   www.gironafc.cat

Com arribar a Montilivi els dies de partit?

Es recomana a tots els aficionats i aficionades que planifiquin bé la forma d'arribar a l'estadi i que hi accedeixen amb el temps suficient. Les portes de l'estadi s'obriran 1 h i 30 minuts abans de començar el partit.

Sempre que es pugui, s'aconsella accedir al camp a peu o en bus llançadora.

S'habilitarà un servei especial de bus els dies de partit des de l'avinguda de Ramon Folch (davant de l'Argadà), aquesta línia farà parada a la plaça del Marquès de Camps, al carrer de Barcelona i a l'aparcament dissuasiu del Mas Gri i arribarà a la rotonda del davant del camp de futbol del Girona FC. 

La freqüència de pas serà de 7 a 10 minuts, des de 2 hores abans de l'inici del partit. També un cop finalitzi el partit i fins que es desallotgi l'estadi.

Recordeu que les línies regulars L8, L9 i L11 arriben fins a Montilivi els dies laborables.


Si heu de fer servir el cotxe, es recomana estacionar als següents aparcaments:

Aparcament del Pavelló Municipal de Palau: La distància entre aquest punt i l'Estadi de Montilivi es recorre en uns 15 minuts a peu.

Aparcament dissuasiu de la rotonda del Mas Gri: Comptarà amb servei de bus llançadora cada 7 minuts els dies de partit (des de 2 hores abans fins a 1 hora i mitja després aproximadament).

Zona de seguretat

Hi haurà un perímetre de seguretat delimitat per l’avinguda de Montilivi, carrer del Puigsacalm, el carrer de Santiago Cocquard, el carrer de la Universitat de Girona, la travessia i el carrer de Josep Maria Corredor i Pomés, el carrer del Mas Barril i el carrer de la Riera Palagret i el carrer de l'Església de Sant Miquel.

L’accés dins d’aquest perímetre estarà restringit, però s’assegurarà el pas amb vies alternatives i/o amb acreditacions als usuaris dels diferents equipaments del Campus de Montilivi i del Servei d’Esports de la Universitat de Girona, de l’Institut Montilivi, del Centre Educatiu Montilivi, de l’Escola d’Educació Especial Font de l’Abella i de les instal·lacions del Complex Esportiu de Palau del GEiEG.

La zona de seguretat s’establirà 3 h 30 min abans de començar fins a 1 h 30 min després de finalitzar el partit.

La zona de seguretat no afectarà l’accés a cap habitatge.

 

Persones amb discapacitats físiques 

Podran estacionar al reservat per discapacitats:

Els vehicles conduits pels titulars de targetes de minusvàlids, en el ben entès que el motiu d’incapacitació suposi una dificultat per caminar – a la zona de seguretat hi ha estacionaments reservats per minusvàlids -.

També podran accedir i estacionar als llocs reservats per a minusvàlids els vehicles que transportin menors discapacitats i persones amb discapacitat mental.

Podran accedir fins la rotonda de Montilivi:

Els vehicles que transportin titulars de targetes de minusvàlids, persones grans amb dificultats de mobilitat, persones, independentment de l’edat, que es desplacin amb crosses per accidents sobrevinguts.

a) Aquests vehicles no podran estacionar dins del perímetre de seguretat. Els/les conductors/es els hauran de deixar a la rotonda, el més a prop possible de l’estadi i sortir amb el vehicle pel C. Mas Barril.

b) A la finalització del partit, podran entrar a recollir els passatgers un cop sigui segura la circulació interior – 20 minuts desprès de la finalització aproximadament -fora de la zona de seguretat.
 

ESPAI EN GROC RESERVAT MINUSVÀLIDS

Plànol dels aparcaments per a persones amb discapacitats físiques

Recomanacions per accedir al camp

A PEU

Des del centre de la ciutat la distància a peu fins al camp és d’uns 30 minuts aproximadament.


EN BUS

S’ha habilitat un bus especial que circularà cada dia de partit des de l'avinguda de Ramon Folch (davant restaurant Argadà) fins a l’Estadi Municipal de Montilivi.

Tant a l’anada com a la tornada, els busos pararan a totes les parades habituals de la línia 2 de bus urbà del carrer de Barcelona i a l’aparcament dissuasiu de la rotonda del Mas Gri.

Per anar i tornar de l'estadi els busos arribaran i sortiran de la parada pròxima a la rotonda de Montilivi, just al costat del camp de futbol.

Els busos d’anada al camp començaran a passar des de 2 hores abans de l’inici del partit

Els busos de tornada cap al centre començaran a passar des de la rotonda de Montilivi un cop finalitzi el partit i fins que es desallotgi l'estadi.

La freqüència de pas és de cada 7 a 10 minuts.

Tindrà un cost de 0’50 euros el viatge.
GRATUÏT: abonats sèniors i infantils del Girona FC.
NO VÀLIDES: les targetes BUS12 i BUS70.


EN BICI

Podeu aparcar la vostra bicicleta per accedir al camp als aparcaments habilitats per a bicicletes que trobareu a l'encruament entre l'avinguda de Montilivi i la travessia de Josep Maria Corredor i Pomés, just a l'entrada de l'accés 1 a la zona de seguretat.

EN MOTO

Hi ha 370 places1 d'aparcament per a motos en el tram comprès entre el carrer de Sant Salvador d’Horta i la travessia de Josep Maria Corredor i Pomés de l’avinguda de Montilivi.

Hi ha 2502 places d'aparcament al carrer de la Riera Palagret (entrada pel carrer del Mas Barril).

(1) S'han ampliat l'aparcament de motos amb 220 places més que s'han afegit als 150 existents.
(2) S'ha ampliat l'aparcament de motos amb 100 places més que s'han afegit a les 150 existents.


EN COTXE + BUS

- Aparcar el cotxe a l’aparcament dissuasiu de la rotonda del Mas Gri i accedir a Montilivi amb el bus especial per a dies de partit.


EN COTXE + A PEU

Aparcar el cotxe a l’aparcament del Pavelló Municipal de Palau

Des d’aquest punt a l’estadi hi ha uns 15 minuts caminant


EN TAXI

Els taxis podran transportar gent des de diferents punts de la ciutat i d’altres municipis fins a la rotonda de l’Estadi Municipal de Montilivi fins just abans de començar el partit.

El punt de referència de parada de taxi serà l’encreuament entre el carrer de la Riera Palagret i el carrer Mas Barril.

Un cop acabat el partit, i quan la zona estigui esponjada, els taxis podran accedir fins a la rotonda de Montilivi.

Gaudim del futbol amb civisme tots junts

Disfrutemos del fútbol con civismo todos juntos

Partits del Girona FC a l'Estadi de Montilivi
 

Notícies

L'Ajuntament de Girona, la Fundació Marlex i el Girona FC impulsen el naixement de l'Escola Esportiva Girona Est
12/02/2019  |  Aquesta tarda s'ha fet la presentació oficial de l'entitat, que compta actualment amb una setantena de jugadors d'entre 4 i 12 anys.
Accés de les persones amb discapacitats físiques a l'Estadi Municipal de Montilivi
04/04/2018  |  S'han publicat al web tot un seguit de recomanacions de mobilitat dirigides a les persones amb discapacitats físiques que vulguin accedir als partits del Girona FC que es disputin a l'Estadi Municipal de Montilivi.
El Girona FC promou Montilivi com a Espai Sense Fum
04/04/2018  |  L'Ajuntament de Girona col·labora amb el club i amb l'Agència de Salut Pública de Catalunya per fomentar els hàbits saludables.
L'Ajuntament de Girona introdueix noves millores d'accessibilitat per arribar al camp de futbol del Girona FC
25/08/2017  |  El servei de bus públic de freqüència de pas cada set minuts podrà arribar a la rotonda de Montilivi fins a l'inici del partit i, al finalitzar-se, 7 busos públics esperaran per la sortida dels espectadors. També hi haurà 320 places més d'aparcament per a motocicletes i els taxistes podran arribar per deixar passatgers a la rotonda d Montilivi.
L'Ajuntament de Girona habilita una nova parada del bus especial dels partits del Girona a la rotonda de Montilivi a les portes del camp
18/08/2017  |  El bus sortirà cada 7 minuts de la plaça del Marquès de Camp si recorrerà les parades del carrer de Barcelona de la línia 2, l'aparcament del Mas Gri i la rotonda de Montilivi a les portes de camp.
L'Ajuntament de Girona obre un canal de comunicació amb veïns i aficionats en relació amb la mobilitat i la seguretat en els partits del Girona FC
16/08/2017  |  S'ha creat una adreça de correu específica i un telèfon directe per rebre i gestionar les incidències.
L'Ajuntament de Girona detallarà avui en una reunió amb el Girona FC els requisits tècnics per a les noves graderies de Montilivi
27/07/2017  |  El consistori donarà llum verda a la grada del gol nord i proposarà la col·locació d'uns sensors a la de preferent per controlar-ne possibles moviments i garantir-ne la seguretat.
L'Ajuntament de Girona habilitarà una zona d'aparcaments recomanats i un servei de bus especial els dies que el Girona FC jugui a Montilivi
13/07/2017  |  El dispositiu de mobilitat i seguretat s'ha dissenyat per tal de minimitzar les incidències a la ciutadania i no s'afectarà l'accés a cap habitatge.
Girona celebra de manera multitudinària i festiva l'ascens del Girona FC a Primera Divisió
06/06/2017  |  La plaça del Vi es va omplir de gom a gom per rebre els jugadors del primer equip.