Girona

ACTUALITAT

Amb motiu de les festes de Nadal i Cap d'Any es modificaran alguns horaris de la recollida de residus

19/12/2018

Horaris especials el 24 i 31 de desembre en la recollida dels contenidors de superfície i soterrats de la ciutat de Girona, els cubells del Barri Vell i el servei de porta a porta de la Vall de Sant Daniel.
L'Ajuntament de Girona comença a distribuir els cendrers de butxaca reutilitzables per evitar que es llencin burilles a terra

18/12/2018

Es repartiran un total de 25.000 unitats pels estancs de la ciutat i a diversos equipaments municipals.
Nou servei de recollida i reutilització d'aparells elèctrics i electrònics a domicili a la ciutat de Girona

29/11/2018

El Consell Comarcal del Gironès va posar en marxa, el 23 de novembre, un nou servei de recollida gratuïta d'aparells elèctrics i electrònics reutilitzables amb la col∙laboració dels Ajuntaments de Girona, Sarrià de Ter i Sant Julià de Ramis‐Medinyà.
L'Ajuntament de Girona se suma a les activitats de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

15/11/2018

Un mercat d'intercanvi i visites guiades a la planta de triatge d'envasos i a la depuradora són dues de les propostes que es portaran a terme del 17 al 25 de novembre.
L'Ajuntament de Girona distribuirà 25.000 cendrers de butxaca reutilizables per evitar que es llencin les burilles a terra

04/10/2018

El material es començarà a repartir el mes de novembre a diversos equipaments municipals.
L'Ajuntament de Girona explicarà el sistema de gestió de residus del municipi a la tercera edició del Fòrum de les Ciutats de Madrid

14/06/2018

El vicealcalde i regidor de Sostenibilitat, Medi Ambient, Participació, Seguretat i Cooperació, Eduard Berloso, participarà avui a l'esdeveniment.
Girona aconsegueix la quarta posició dins del rànquing global de reciclatge al finalitzar el concurs El Contenidor d'Or

16/05/2018

A més, la ciutat s'ha situat en cinquè lloc en aquest últim mes d'abril amb un augment del 23,89 %
L'Ajuntament de Girona, Girona+neta i representants sindicals arriben a un acord sobre els GPS de seguiment de la neteja viària d'escombrada manual

10/05/2018

Les tres parts s'han fixat un termini de tres mesos per decidir on s'haurà d'instal·lar el mecanisme per mantenir les condicions d'informació que s'estan aplicant actualment.
La millora de l'arbrat de la ciutat ha estat un dels objectius principals de l'Ajuntament de Girona durant el 2017

25/04/2018

Entre el 2013 i el 2018 s'han plantat prop de 2.000 exemplars a la ciutat i actualment es treballa en tres línies: reposar escocells buits, canviar arbres d'espècies invasores per exemplars autòctons i substituir els arbres malalts.

Recollida selectiva a Girona 2018

Girona és la ciutat de +50.000 habitants amb un millor percentatge de recollida selectiva de Catalunya i treballa per una recollida d'escombraries eficaç, tenint sempre com a prioritat la gestió ambiental i la sostenibilitat.

Girona+neta incorpora dos vehicles especials per a nevades

Aquests dos camions són polivalents i s'utilitzaran per portar a terme altres accions a la ciutat, com per exemple tasques d'actuació immediata. Les novetats més destacades són que tots dos disposaran d'una pala llevaneu i que un té tracció 4x4 i l'altre un sistema automàtic per escampar sal.

Girona + Neta

L'Ajuntament de Girona presenta la imatge de 'Girona + neta' i 7 noves màquines escombradores.

Vídeo: Girona + neta estrena vehicles

Es tracta d'un furgó hidronetejador i d'una baldejadora, destinats especialment al Barri Vell, i d'un camió cisterna d'aiguabatre i d'un vehicle netejaubicacions, destinats a la resta de la ciutat. Aquest darrer vehicle permetrà, per primer cop, netejar la superfície que hi ha sota els contenidors.