Girona

Deixalleria de Girona

Imatge de la Deixalleria de GironaUtilitzeu la Deixalleria per desfer-vos dels residus que no es puguin abocar als contenidors.

Teniu a la vostra disposició tres modalitats, la Deixalleria FIXA, la Deixalleria MÒBIL i la Deixalleria VIRTUAL que tenim al facebook, un espai d'intercanvi d'ofertes i demandes que us oferim a través de les xarxes socials.

Per utilitzar la deixalleria mòbil i fixa cal tenir la targeta identificativa. Podeu sol·licitar-la a les instal·lacions de la deixalleria fixa.

Si vas a la deixalleria podràs gaudir del 15% de bonificació en la taxa d'escombraries

Si utilitzes la deixalleria fixa o la mòbil un mínim de sis vegades l'any, obtindràs una bonificació del 15% en la quota de la taxa d'escombraries de l'any vinent.

Recollida de residus voluminosos

Per tal que trobem els carrers nets d'andròmines abandonades al costat dels contenidors, cal que utilitzem el servei de Recollida de residus voluminosos. Pots acordar la recollida gratuïta del teu residu voluminós en menys de 48 hores.

Telèfon: 972 244 400

Es recullen aquells objectes de grans dimensions que ens resulten difícils de transportar, com mobles vells, electrodomèstics espatllats o qualsevol altre objecte voluminós.

Deixalleria fixa

Els ciutadans particulars poden utilitzar tant la deixalleria fixa com la mòbil. Els comerciants i petits industrials adscrits al servei municipal de Girona només podran utilitzar les deixalleries fixes amb limitacions de quantitats admeses i uns preus establerts que es poden consultar en aquest web.

Deixalleria mòbil

La deixalleria mòbil és un petit centre de recuperació de residus que se situarà alternativament a cada barri de la ciutat. Només podran utilitzar la deixalleria mòbil els ciutadans particulars.

Més informació

Consulteu al següent web el calendari i llocs on s'ubica la deixalleria mòbil, els residus que s'hi poden aportar i les taxes que han d'abonar els comerciants i petits industrials adscrits al servei municipal de Girona, així com les quantitats màximes admeses.

Visita guiada a la Deixalleria

La Deixalleria és una alternativa eficaç i coherent per a l'eliminació dels residus sòlids urbans. Hi podem veure uns grans contenidors per a la recollida de diferents materials (vidre, mobles vells, restes orgàniques, ferralla, paper i cartró, etc.), així com altres receptors per dipositar-hi aquells elements que, llençats directament a la galleda de les escombraries o pels desaigües, poden ocasionar una greu contaminació (olis, fluorescents, mercuri, piles, etc.).

Durada: 1 hora
Lloc: Deixalleria de Girona (Mas Xirgu)
Preu: 32 € / grup
Gratuït per als grups de Girona

INSCRIPCIONS: Caseta de la Devesa 
972 221 866 - caseta@ajgirona.cat

Deixalleria de Girona
 • Àrea de què depèn:

  Ciutadania - Regidoria de Sostenibilitat i Atenció Ciutadana

 • POLÍGON INDUSTRIAL MAS XIRGU:

  C. Joan Torró i Cabratosa, 7-11
  17005 - GIRONA

  Zona de serveis de la carretera de
  Santa Coloma, al costat dels bombers.

  Telèfon: 972 244 400

  Horari: De dilluns a dissabte, de 9 a 20 h
  Diumenge, de 10 a 14 h
  Els dies festius entre setmana la deixalleria estarà tancada.

 • POLÍGON INDUSTRIAL PLA D'EN XUNCLA:

  Al xamfrà dels carrers Puigmal, Puig de Sant Grau i Camí del Renoc (Sarrià de Ter)

  Telèfon: 972 171 981

  Horari: De dilluns a dissabte.
  Diumenges i festius entre setmana tancada.

  HIVERN: de 10 a 14 h i de 16 a 19 h
  (d'octubre a maig)

  ESTIU: de 10 a 14 h i de 16 a 20 h
  de juny a setembre) 

 • Web:
Veure en el plànol: