Girona

Preguntes freqüents

 A quina hora he de deixar la bossa d'escombraries als contenidors?

De 20 a 22 h i mai després d'haver passat el camió de les escombraries.
Més informació

 

 

 Quan passen a escombrar el meu carrer?

Podeu consultar els llocs, dies, horaris i el tipus de neteja que es fa a la via pública a través del plànol interactiu dels sectors de neteja. Només heu de buscar-hi el vostre carrer i després, amb l'eina d'Informació (icona amb una "i") fer-hi clic a sobre. També podeu consultar aquesta informació a la taula informativa dels horaris que trobareu en aquesta pàgina.

 

 

 On puc deixar uns mobles i trastos vells que vull llençar?

Per tal que trobem els carrers nets d'andròmines abandonades al costat dels contenidors, cal que utilitzem el servei de recollida de residus voluminosos trucant a la deixalleria de Girona al 972 244 400. Podeu acordar el dia, hora i lloc de la recollida d'aquells objectes de grans dimensions que resulten difícils de transportar, com mobles vells, electrodomèstics espatllats o qualsevol altre objecte voluminós. Es un servei gratuït i que s'ofereix en menys de 48 hores des de la trucada.

 

 

 Com puc avisar que un carrer està molt brut?

L'Ajuntament de Girona posa a disposició de la ciutadana tot un seguit de canals per fer-nos arribar tot allò que en una determinada situació us pot preocupar en matèria de neteja i recollida de residus. AVISOS I SUGGERIMENTS.

 

 

 Tinc un arbre de Nadal que vull llençar, on el puc deixar?

Cal trucar a la deixalleria de Girona al 972 244 400, perquè us diguin el dia i hora en què ho podeu deixar al contenidor més proper. També es pot anar a portar-ho directament a la deixalleria, de dilluns a dissabte, de 9 a 20 h i els diumenges, de 10 a 14 h. Els dies festius entre setmana la deixalleria estarà tancada.

 

 

 He vist un contenidor molt ple, a qui haig d’avisar?

L'Ajuntament de Girona posa a disposició de la ciutadana tot un seguit de canals per fer-nos arribar tot allò que en una determinada situació us pot preocupar en matèria de neteja i recollida de residus. AVISOS I SUGGERIMENTS.

 

 

 He podat els arbres del jardí i no sé on puc deixar les restes?

Cal portar-les a la deixalleria de Girona de dilluns a dissabte, de 9 a 20 h i els diumenges, de 10 a 14 h. Els dies festius entre setmana la deixalleria estarà tancada.

 

 

 Tinc moltes piles gastades a casa i no sé on portar-les?

Cal dipositar-les als punts de recollida selectiva de piles que hi ha a diferents llocs, com ara supermercats, centres comercials, centres educatius, centres públics o en certes botigues i comerços.

També podeu portar-les a la deixalleria de Girona de dilluns a dissabte, de 9 a 20 h i els diumenges, de 10 a 14 h. Els dies festius entre setmana la deixalleria estarà tancada.

 

 

 Què n’haig de fer dels medicaments caducats?

A les farmàcies de Catalunya hi trobareu uns contenidors especialment ideats per a llençar-hi els medicaments usats, caducats o en mal estat.

És molt nociu per al medi ambient llençar-los a la pica o a les escombraries convencionals.