Igualtat

Notícies

La mestra Reparada Domènech donarà nom al teatre del Centre Cívic Sant Narcís
08/03/2018  |  L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, presidirà aquesta tarda el bateig oficial de l'espai, que s'emmarca dins de la commemoració del Dia Internacional de les Dones.
L'Ajuntament de Girona, la Diputació i la Generalitat de Catalunya commemoren conjuntament el Dia Internacional de les Dones
08/03/2018  |  L'acte s'ha portat a terme aquesta tarda al Saló de Descans del Teatre Municipal.
L'Ajuntament de Girona engega la campanya "8 dies, 8 mirades" per reconèixer el paper de les dones en diversos àmbits socials
01/03/2018  |  La iniciativa, que s'emmarca dins de les activitats del Dia Internacional de les Dones, es difondrà de l'1 al 8 de març a través de les xarxes socials.

Polítiques d'igualtat de gènere

Des de 1999 l’Ajuntament de Girona té unes polítiques explicites d’igualtat de gènere, entre homes i dones. S’han planificat a través d’un pla de gènere a cada mandat. Actualment, amb el desplegament a l’acció municipal de la Llei 17/2015, de 21 de juliol, d’igualtat efectiva de dones i homes, es disposa d’un Reglament de polítiques d’igualtat de gènere. En funció d’aquest, una Direcció de Gènere impulsa la transversalització de les polítiques de gènere a tota l’organització municipal, i les seves diferents àrees despleguen plans de gènere propis.

Direcció de gènere:

Marta Madrenas i Mir, alcaldessa de Girona

Eva Palau i Gil, Regidoria delegada d'Igualtat i Drets Socials de l'Àrea d'Alcaldia