Incidències

Afectacions circulatòries degut a les obres de reforma i millora del carrer de la Rutlla

A partir del dilluns 13 de març. Es preveu que la durada de les obres sigui d'unes tres setmanes i es duran a terme en tres fases.
 

A partir del proper dilluns 13 de març s’inicien les obres de reforma i millora de les plataformes reductores de velocitat del carrer de la Rutlla aprovades dins del marc dels Pressupostos Participats del 2015 . Es preveu que la durada de les obres sigui d'unes tres setmanes i es duran a terme en tres fases.


Fase 1 (del 13 al 19 de març)

Es tallarà la circulació del carrer de la Rutlla:

- Entre els carrers Ultònia i Tomàs Lorenzana
L’accés als guals del carrer de la Rutlla compresos entre els carrers Ultònia i Sant Joan Baptista la Salle hauran d'accedir des del carrer Sant Joan Baptista la Salle i entrar pel carrer de la Rutlla en sentit al carrer Tomàs Lorenzana, on s'invertirà el sentit de circulación.

- Entre els carrers Sant Joan Baptista la Salle i Josep Maluquer Salvador
L’accés als guals del carrer de la Rutlla compresos entre els carrers Josep Maluquer Salvador i Creu es podrà fer des de la travessia de la Creu i pel carrer Josep Maluquer Salvador on s’invertirà el sentit de circualció en el tram comprès entre la travessi a de la Creu i el carrer de la Rutlla.
 
Fase 2 (del 20 al 26 de març)

Es tallaran simultàniament tres trams del carrer de la Rutlla:

- Entre els carrers Ultònia i Tomàs Lorenzana
L’accés als guals del carrer de la Rutlla compresos entre els carrers Ultònia i Tomàs Lorenzana hauran d’entrar i sortir des del carrer Ultònia .
L’accés als guals del carrer Tomàs Lorenzana compresos entre el carrer de la Rutlla i el carrer Migdia hauran d’entrar i sortir des del carrer Migdia.

- Entre els carrers Tomà Lorenzana i Sant Joan Baptista la Salle
L’accés als guals del carrer de la Rutlla compresos entre els carrers Tomà Lorenzana i Sant Joan Baptista la Salle hauran d’entrar i sortir des del carrer Sant Joan Baptista la Salle .

- Entre la baixada Font del Canó i el carrer de la Creu
L’accés als guals del carrer de la Rutlla compresos entre la baixada Font del Canó i el carrer de la Creu hauran d’entrar des del carrer Sant Joan Baptista la Salle i carrer de la Rutlla i sortir per la baixada de la Font del Canó.
Fase 3 (del 27 de març al 2 d’abril)

Es tallaran simultàniament tres trams del carrer de la Rutlla:
- Entre els carrers Tomàs Lorenzana i Sant Joan Baptista la Salle
L’accés als guals del carrer de la Rutlla compresos els carrers Tomàs Lorenzana i Sant Joan Baptista la Salle hauran d’entrar des del carrer de la Rutlla i sortir pel carrer Tomàs Lorenzana.

- Entre la baixada Font del Canó i el carrer de la Creu
L’accés als guals del carrer de la Rutlla compresos entre la baixada Font del Canó i el carrer de la Creu hauran d’entrar i sortir pel carrer de la Creu

- Entre els carrers de la Creu i Emili Grahit 
L’accés als guals del carrer de la Rutlla compresos els carrers de la Creu i Emili Grahit hauran d’entrar i sortir des del carrer Emili Grahit.
Esperem que sapigueu disculpar les molèsties que aquesta actuació pugui ocasionar. Per a qualsevol dubte o suggeriment us podeu dirigir al servei de Mobilitat de l’Ajuntament (972 419 002) o bé a la Bústia d’Avisos del web municipal.