Incidències

Afectacions circulatòries a causa de les obres de reforma i millora del carrer de la Rutlla

Del 8 al 26 d'octubre. 

A partir del proper dilluns 8 d'octubre s’inicien les obres de reforma i millora de les plataformes reductores de velocitat del carrer de la Rutlla. Es preveu que la durada de les obres sigui d'unes tres setmanes i es duran a terme en tres fases.

Fase 1 (del 8 a l'11 d'octubre):
Es tallarà la circulació de vehicles del carrer de la Rutlla entre el carrer Antic Roca i el carrer Josep Ametller i entre el carrer Enric Claudi i Girbal i el carrer Joan Bruguera. Els vehicles que hagin d'accedir als guals afectats ho hauran de fer des del carrer Josep Ametller i el carrer Joan Bruguera.

S'invertirà la circulació de vehicles del carrer Antic Roca i del carrer Josep Ametller, entre el carrer de la Rutlla i el carrer Migdia per tal de millorar la mobilitat.

PLÀNOL ZONA AFECTADA


Fase 2 (del 15 a l'19 d'octubre)
:
Es tallarà la circulació de vehicles del carrer de la Rutlla entre el carrer Emili Grahit i el carrer Antic Roca, entre el carrer Josep Ametller i el carrer Enric Claudi i Girbal i entre el carrer Mare de Déu de Loreto i el carrer Joan Reglà.

Els vehicles que hagin d'entrar als guals del carrer de la Rutlla entre el carrer Emili Grahit i el carrer Antic Roca ho hauran de fer des del carrer Emili Grahit.

Els vehicles que hagin d'entrar als guals del carrer de la Rutlla entre el entre el carrer Josep Ametller i el carrer Enric Claudi i Girbal ho hauran de fer des del carrer Josep Ametller.

Els vehicles que hagin d'entrar als guals del carrer de la Rutlla entre el entre el carrer Mare de Déu de Loreto i el carrer Joan Reglà ho hauran de fer des del carrer Joan Bruguera .

Es mantindrà invertida la circulació dels carrers Antic Roca i Josep Ametller, entre el carrer de la Rutlla i el carrer Migdia per tal de millorar la mobilitat.

PLÀNOL ZONA AFECTADA


Fase 3 (del 22 al 26 d'octubre):
Es tallarà la circulació de vehicles del carrer de la Rutlla entre el carrer Joan Reglà i el carrer Castell de Peralada i entre el carrer Jaume Marquès i Casanovas i el carrer Castell de Requesens.

Els vehicles que hagin d'entrar als guals del carrer de la Rutlla entre el carrer Jaume Marquès i Casanovas i el carrer Castell de Requesens ho hauran de fer des del carrer Jaume Marquès i Casanovas .

S'invertirà la circulació del carrer de la Rutlla entre el carrer Castell de Peralada i ell carrer Jaume Marquès i Casanovas per tal de millorar la mobilitat.

PLÀNOL ZONA AFECTADA

Durant les tres fases la L1 del bus urbà desviarà el seu recorregut habitual i passarà pel carrer del Migdia, carrer del Marquès Caldes de Montbui i la pujada de la Creu de Palau.