Incidències

Afectacions circulatòries i reserves d'estacionament amb motiu de Girona, Temps de Flors

Del 7 al 24 de maig. 

Amb motiu de la 63a edició de Girona, Temps de Flors, un dels esdeveniments més importants que tenen lloc durant l'any a la ciutat, es produiran diverses afectacions circulatòries al Barri Vell, nucli dels muntatges florals del festival.

AFECTACIONS A L'ESTACIONAMENT DE VEHICLES
Del 7 al 24 de maig es prohibirà l'estacionament de vehicles a diferents punts del Barri Vell a causa del muntatge, desmuntatge i manteniment dels diferents espais amb projectes i exposicions florals. Podeu consultar totes les reserves d'estacionament i els horaris a través d'aquest enllaç.

AFECTACIONS A LA CIRCULACIÓ DE VEHICLES
Del 12 al 20 de maig, de les 10 a les 22 h, es tallarà completament la circulació de vehicles al Barri Vell per motius de seguretat. Els dies 12, 16 i 19 de maig l'accés restringit s'allargarà fins a les 24 h. Els carrers afectats seran: plaça del Vi (passat el carrer Nou del Teatre), carrer dels Ciutadans, pujada de Sant Martí (entre el carrer dels Ciutadans i la Diputació de Girona), carrer de la Cort Reial, carrer de la Força, carrer de l'Argenteria, rambla de la Llibertat, carrer de les Ballesteries, pujada de Sant Feliu, carrer dels Calderers, pujada del Rei Marí (des del carrer del Portal de la Barca fins a la plaça de la Catedral), carrer de Ferran el Catòlic i plaça de la Catedral (fins al gual del COAC).
Plànol detallat de l'àmbit

Del 7 al 24 de maig s'habilitarà un aparcament exclusiu per als veïns i veïnes que disposin de distintiu del Barri Vell a l'aparcament de sorra de la plaça de Josep Ferrater i Mora, al davant de la Facultat de Lletres. Aquest aparcament estarà reservat per als veïns durant les 24 hores del dia.

Tríptic informatiu