Incidències

Talls de circulació d'un carril de la pujada de la Creu de Palau

Del 7 al 31 d’agost.

A partir del proper dimarts 7 d'agost s'iniciaran les obres de reposició de la nova canonada de gas a la pujada de la Creu de Palau, des del carrer de l’Albí fins el carrer del Marquès Caldes de Montbui, i al carrer del Marquès Caldes de Montbui des de la pujada de la Creu de Palau fins al carrer del Migdia. Es preveu que les obres durin fins el dia 31 d'agost.

La primera fase consistirà en tallar un carril de la pujada de la Creu de Palau en sentit Fornells de la Selva, en el tram comprès entre el carrer de l’Albí i el carrer del Mas Grau. Els vehicles que circulin en sentit Fornells de la Selva es desviaran cap al carrer del Mas Grau, carrer de Ricard Guinó , carrer de l’Albí fins a reincorporar-se de nou a la pujada de la Creu de Palau. La previsió dels treballs en aquesta primera fase serà d'uns 10 dies.

S’anirà informant de les fases posteriors a mesura que es vagi avançant l’obra.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Esperem que sapigueu disculpar les molèsties que aquesta actuació pugui ocasionar. Per a qualsevol dubte o suggeriment us podeu dirigir al servei de Mobilitat de l’Ajuntament (972 419 002) o bé a la Bústia d’Avisos del web municipal. Us recordem que podeu seguir les incidències a través del canal de notícies RSS. Pel twitter de l’Ajuntament amb l’etiqueta #incidències i pel web www.girona.cat/incidencies i ara també a través del telegram de l’Ajuntament de Girona.