Incidències

Afectacions circulatòries a causa d'unes obres al carrer de la Creu

A partir del dilluns 15 de juliol.

A partir del dilluns 15 de juliol, s'inicien les obres de millora d'accessibilitat, pacificació de trànsit rodat i implantació del carril bici al carrer de la Creu, en el tram comprès entre els carrers de Barcelona i de Joan Maragall. Es preveu que la durada d'aquestes obres sigui de 6 mesos.

En una primera fase les obres afectaran les voreres de les cruïlles del carrer de la Creu amb els carrers de Joan Maragall i de Barcelona, i es preveuen les afectacions al trànsit de vehicles i als aparcaments següents:

- Al carrer de Joan Maragall, entre el carrer de la Creu i de Maluquer Salvador, es prohibirà estacionar en el tram més proper al carrer de la Creu i es faran tancaments a la circulació de vehicles de forma puntual.

- Al carrer de la Creu, entre el carrer de Joan Maragall i el del Cor de Maria i entre el carrer de Francesc Ciurana i el de Barcelona, amb afectacions als estacionaments i estretament de la calçada.

- Al carrer de Barcelona, entre els carrers d'Emili Grahit i la Salle, hi haurà estretaments de calçada en el carril dret en sentit centre ciutat.

Esperem que sapigueu disculpar les molèsties que aquesta actuació pugui ocasionar. Per a qualsevol dubte o suggeriment us podeu dirigir al servei de Mobilitat de l’Ajuntament (972 419 002) o bé a la Bústia d’Avisos del web municipal.