Incidències

Canvis de sentit de circulació a Fontajau

A partir del divendres 1 de febrer.

A partir del divendres 1 de febrer es modifica l’ordenació dels següents carrers del barri de Fontajau:

  • S’estableix doble sentit de circulació al carrer de Fontajau entre el carrer d’Antoni Varés Martinell i el carrer de Bluefields.
  • S’inverteix el sentit de circulació del carrer de Fontajau des del carrer de Bluefields cap a la rambla de Xavier Cugat.
  • S’inverteix el sentit de circulació del carrer de Bluefields des del carrer de Fontajau cap a la rambla de Xavier Cugat.

Aquest canvi d’ordenació l’ha promogut l’Associació de Veïns de Fontajau – Xavier Cugat i ha estat motivada per a millorar la mobilitat interna dels veïns pel barri.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Esperem que sapigueu disculpar les molèsties que aquesta actuació pugui ocasionar. Per a qualsevol dubte o suggeriment us podeu dirigir al servei de Mobilitat de l’Ajuntament (972 419 002) o bé a la Bústia d’Avisos del web municipal. Us recordem que podeu seguir les incidències a través del canal de notícies RSS. Pel Twitter de l’Ajuntament amb l’etiqueta #incidències i pel web www.girona.cat/incidencies i ara també a través del Telegram de l’Ajuntament de Girona.