Servei de Sistemes i Tecnologies de la Informació

El servei està estructurat en dos grans blocs, la secció de sistemes (hardware i xarxes) i la secció de desenvolupament (software). S'encarrega del servei d'informàtica de l'Ajuntament, del servei de reprografia i impressió digital i de la xarxa de comunicacions.

Els projectes més destacables són per una banda la continuació dels treballs d’adaptació dels sistemes a la llei 11/2007 que portarà finalment a la posada en funcionament de la seu electrònica i per l'altra banda l'implantació de la xarxa Wi-fi a la ciutat de Girona.

 

Servei de Wi-fi gratuït:
Girona Free - Wi-Fi

Nova imatge Girona Free Wi-FiLa nova xarxa “Girona Free Wi-Fi” ofereix des del dilluns 21 de juliol de 2015 un servei d’accés lliure a internet a la via pública mitjançant un formulari d’alta que caldrà omplir. A diferència de l’anterior servei (Gowex), “Girona Free Wi-Fi” ofereix temps il·limitat de connexió, no disposa de servei de pagament i té una velocitat de 256Kbps (límit establert per la circular 1/2010 de la Comissió del Mercat de Telecomunicacions que regula les condicions d’explotació de les xarxes i de la prestació dels serveis de comunicacions electròniques per les Administracions Públiques).EL telèfon 972 010 002 és on s’atendran totes les consultes i incidències sobre el servei. 

Consultes i incidències sobre el servei Girona Free Wi-Fi
Nou telèfon:  972 010 002

 

Instruccions: 

Per accedir al servei Wi-Fi a la via pública només cal establir connexió a aquesta xarxa amb el vostre dispositiu mòbil: el nom de la xarxa és GironaFreeWifi

Tot seguit, i a l’intentar connectar-vos a internet s’obrirà un formulari web on caldrà que us registreu. Haureu de posar: noms i cognoms, número de telèfon i correu electrònic.
(Excepció: Els webs de l’Ajuntament no necessiten registre previ, és a dir, són de lliure navegació)

Després d’enviar el formulari de registre rebreu una contrasenya de quatre xifres a través d’un missatge SMS al vostre mòbil. La pàgina us informarà que heu de rebre un missatge SMS i clicant al botó "iniciar sessió" podreu introduir correu electrònic i contrasenya i connectar-vos a internet.

Vegeu més informació sobre wifi en espais turístics i museus clicant aquí
 

Servei de Sistemes i Tecnologies de la Informació
 • Àrea de què depèn:

  Àrea d'Hisenda i Règim Interior

 • Adreça:

  Plaça del Vi, 1, 1a planta
  17004 - GIRONA

 • Telèfon:

  972 419 082

Veure en el plànol: