Jornada

Jornada 2018

Seguim sumant anys amb la mateixa il·lusió que el primer dia. Aquest any celebrem la sisena Jornada de l’Esport Femení, una edició que ve precedida d’un treball intens, emocionant i participatiu. Gràcies a l’esforç de molts s’ha consolidat al calendari de la ciutat com un acte anual que dona l’oportunitat a un gran nombre d’esportistes, petites i grans, perquè ens ensenyin el seu esforç, els reptes assolits i a la vegada ens convidin a participar, a gaudir amb elles de les vint-i-dues disciplines esportives presents en la Jornada.

La pràctica esportiva és una eina educativa molt important, un transmissor de valors i experiències de vida que ens ajuden a formar-nos com a persones. Per aquest motiu és necessari que les nenes i noies puguin accedir amb igualtat d’oportunitats a fer esport.

La sensibilitat per aquest tema cada vegada és més gran i la presència de les dones en els mitjans de comunicació assolint els seus reptes esportius ha deixat de ser anecdòtic. A poc a poc aquestes esportistes es convertiran en referents per altres dones animant-les a començar a practicar algun esport.

El proxim 11 de març et convidem a la VI Jornada de l’Esport Femení, cada vegada som més i tu no pots faltar! 

Notícies

La VI Jornada de l'Esport Femení es farà el proper 11 de març a Girona
16/02/2018  |  L'esdeveniment se celebrarà a la plaça de Salvador Espriu, a la plaça de Calvet i Rubalcaba, a la llera del riu Onyar, al passeig de General Mendoza i a la plaça de Catalunya.

Logotips dels organitzadors i col·laboradors