Jornada

HISTÒRIC DE LES JORNADES

 

  

VI Jornada de l'Esport Femení 2018

Diumenge 11 de març de 2018 - A partir de les 9:30 h

Va tenir lloc a la plaça de Salvador Espriu, plaça de Calvet i Rubalcaba, plaça de Catalunya i Riu Onyar.

De 9.30 a 13.30 h, es van portar a terme activitats i accions de divulgació de 18 disciplines esportives diferents: hoquei patins, gimnàstica rítmica, gimnàstica artística, tennis de taula, atletisme, handbol, rugbi, judo, bàsquet, piragüisme, patinatge, esgrima, vòlei, bàdminton, futbol, marxa nòrdica, kick-boxing i paleo-entrenament.

A les 12h a la plaça del Lleó hi va haver l’acte central a on hi van participar tots els representants de les entitats esportives i de les institucions.

La jornada també comptava amb activitats obertes per a tothom, com va ser un entrenament obert per córrer amb les Girunneres, un entrenament d'alta intensitat, classes de pilates per a esportistes o classes d'hipopressius, a més d'un flashmob obert a tothom.

Paral·lelament també es va treballar als instituts de secundària de la ciutat i la demarcació amb xerrades i itineraris esportius.

ÍV Jornada de l'Esport Femení

Ho organitza:

L'Ajuntament de Girona, la Diputació de Girona  i l’Associació MovArt amb la col·laboració de  la Generalitat de Catalunya a Girona, DipSalut i el Consell Esportiu del Gironès. 

ENTREVISTES, NOTÍCIES I ALTRES

Foto per il·lustrarUnes 1.500 noies participen a la VI Jornada de l'Esport Femení "Dona un pas per l'esport"

12/03/2018 - Unes 1.500 noies van participar diumenge al matí a la sisena edició de la Jornada de l'Esport Femení «Dona un pas per l'esport», que va tenir lloc a la plaça de Catalunya, a la plaça de Calvet i Rubalcaba, a la plaça de Salvador Espriu i a la llera del riu Onyar, a Girona.   Llegir +

 

Núria SolerNúria Soler 

01/03/2018 “M’ha fet sentir que la unió fa la força” Núria Soler.

Entrenadora de Patinatge

 

Nora FernàndezNora Fernàndez 

27/02/2018 “És un estil de vida i gràcies a ell en els últims anys he pogut viatjar i conèixer molts llocs del món”

Gimnàsta.

 

Laia VivesLaia Vives 

22/02/2018 “L'esport m'ha format com a persona” Laia Vives, portera de hoquei patins i ambaixadora de la Jornada de l'Esport Femení.

 

Judit VélezNoves càpsules de les nostres ambaixadores 

19/02/2018 Avui us presentem la primera càpsula de vídeo de les nostres AMBAIXADORES.

La primera protagonitzada per tres jugadores de rugbi: Judit Vélez, Paula Xutglà i Eli Martínez. Grans esportistes que ens parlen de les seves experiències!

Cincs nous vídeos protagonitzats per 8 grans esportistes de diferents disciplines. Nous referents esportius que ens ajudaran a conèixer millor els esports que practiquen, les seves trajectòries esportives i ens parlaran dels seus valors, de com han lluitat per aconseguir els seus reptes i tot allò que els hi ha aportat per créixer com a persones.

 

Foto per il·lustrarSeguim sumant anys i esforços. VI Jornada de l'Esport Femení

18/01/2018 - Seguim sumant anys amb la mateixa il·lusió que el primer dia. Aquest any celebrem la sisena Jornada de l'Esport Femení, una edició que ve precedida d'un treball intens, emocionant i participatiu.   Llegir +

 

Logotips dels organitzadors i col·laboradors