Jornada

HISTÒRIC DE LES JORNADES

 

  

Jornada 2019 - #esportfemení19

Diumenge 10 de març de 2019

Seguim sumant anys amb la mateixa il·lusió que el primer dia. Aquest any celebrem la setena Jornada de l’Esport Femení, una edició que ve precedida d’un treball intens, emocionant i participatiu. Gràcies a l’esforç de molts s’ha consolidat al calendari de la ciutat com un acte anual que dona l’oportunitat a un gran nombre d’esportistes, petites i grans, perquè ens ensenyin el seu esforç, els reptes assolits i a la vegada ens convidin a participar, a gaudir amb elles de les vint-i-cinc disciplines esportives presents en la Jornada.

La pràctica esportiva és una eina educativa molt important, un transmissor de valors i experiències de vida que ens ajuden a formar-nos com a persones. Per aquest motiu és necessari que les nenes i noies puguin accedir amb igualtat d’oportunitats a fer esport.

La sensibilitat per aquest tema cada vegada és més gran i la presència de les dones en els mitjans de comunicació assolint els seus reptes esportius ha deixat de ser anecdòtic. A poc a poc aquestes esportistes es convertiran en referents per altres dones animant-les a començar a practicar algun esport.

El pròxim 10 de març et convidem a la VII Jornada de l’Esport Femení, cada vegada som més i tu no pots faltar! 

ENTREVISTES, NOTÍCIES I ALTRES

Emma i Cristina ViladomatEmma i Cristina Viladomat 

10/03/2019 La jornada #EsportFemeni19 aplega #dones de totes les edats! En aquest vídeo, les germanes Emma i Cristina Viladomat, que són alumnes de l'esKola de #Piragüisme Salt-Ter, expliquen què els aporta l'#esport.

 

Olga OrtizOlga Ortiz 

10/03/2019 Olga Ortiz és jugadora de futbol al Girona FC i entrenadora de l'aleví femení de l'UD Cassà. En aquest vídeo, explica els seus inicis en el món de l'esport.

 

Míriam CluaMíriam Clua 

10/03/2019 La lloretenca Míriam Clua és entrenadora del Club Patinatge Artístic de Girona. Li preguntem l'opinió sobre la salut de l'esport femení. Sabeu què en pensa?

 

Eli MartínezEli Martínez 

10/03/2019 La jornada de l'#EsportFemeni19 amb Eli Martínez! La jugadora de rugbi del GEiEG i de la Selecció Espanyola de Rugbi destaca els valors que considera més importants de l'esport!

 

Logotips dels organitzadors i col·laboradors