Jornada

PROGRAMA PER ALS INSTITUTS

Pel proper diumenge, 11 de març, hem tornat a organitzar la VI Jornada de l’Esport Femení. Després de l’èxit assolit en les anteriors edicions, novament volem convidar les noies de tots els instituts de la província a gaudir de noves experiències esportives i a practicar-les.

A qui es dirigeix?

A les noies de tots els instituts de la província de Girona.

Com poden participar en la Jornada?

Per mitjà del consell esportiu del gironés. Cal formalitzar la inscripció i escollir un dels itineraris proposats.

Quan es fa la Jornada de l’Esport Femení? I on?

La Jornada tindrà lloc el proper 11 de març, de les 9.30 a les 13.30 h, al centre de Girona, a la Plaça de Francesc Calvet i Rubalcava (Plaça de LLeó), Plaça Salvador Espriu, Plaça Catalunya i Riu Onyar.

Com poden arribar a la Jornada?

La Diputació de Girona facilita un autocar a cada comarca per tal que les noies que, el proper 11 de març, vulguin participar en la Jornada de l’Esport Femení s’hi puguin desplaçar.

Quines activitats poden trobar a la Jornada?

Hi poden trobar activitats d’iniciació a diferents esports, exhibicions, entrenaments magistrals… També hi poden veure vídeos que tenen com a objectiu donar a conèixer les nostres esportistes més destacades, i fins i tot poden gaudir de la visita d’alguna d’elles. Determinades entitats esportives gironines ens aproparan a diferents modalitats esportives que es practiquen a la província de Girona: hoquei patins, gimnàstica rítmica, patinatge, gimnàstica esportiva, judo, handbol, bàsquet, atletisme, escacs, rugbi, piragüisme, tennis de taula, ciclisme, vòlei, bàdminton, futbol, marxa nòrdica, paleo-entrenament, tennis i Jiujitsu.

Què són els itineraris?

La participació en la Jornada s’organitza a partir d’uns itineraris:

Els itineraris consisteixen en la pràctica de tres esports, a cada un dels quals es dedicarà 30 minuts.

Un cop les noies hagin finalitzat l’itinerari escollit, podran participar en qualsevol activitat de les diferents modalitats presents en la Jornada.

A cada itinerari, s’hi poden inscriure 12 noies com a màxim (també 1,2, 3, etc.).

Els itineraris s’iniciaran en els horaris establerts.

Cada grup de noies estarà acompanyat per un voluntari que les ajudarà a participar en les modalitats esportives de l’itinerari.

Com cal fer la inscripció als itineraris?

Les persones responsables de cada grup han d’enviar les inscripcions a opraderas@msn.com. A cada itinerari, s’hi poden inscriure un màxim de 12 noies. Els grups s’aniran tancant d’acord amb l’ordre d’arribada dels correus. Els resultats es publicaran en aquesta pàgina. Així, es tindrà actualitzat l’estat de cada grup i de cada itinerari, de manera que es podrà saber si el grup està obert o tancat a l’hora d’apuntar-s’hi.

Si teniu qualsevol dubte, podeu enviar un email a opraderas@msn.com 

Logotips dels organitzadors i col·laboradors