Jornada

PROGRAMA PER ALS INSTITUTS

Pel proper diumenge, 10 de març, hem tornat a organitzar la VII Jornada de l’Esport Femení. Després de l’èxit assolit en les anteriors edicions, novament volem convidar les noies de tots els instituts de la província a gaudir de noves experiències esportives i a practicar-les.

A qui es dirigeix?

A les noies de tots els instituts de la província de Girona.

Com poden participar en la Jornada?

Per mitjà del Consell Esportiu del Gironés. Cal formalitzar la inscripció i escollir un dels itineraris proposats.

Quan es fa la Jornada de l’Esport Femení? I on?

La Jornada tindrà lloc el proper 10 de març, de les 9.30 a les 13.30 h, al centre de Girona, a la Plaça de Francesc Calvet i Rubalcava (Plaça de LLeó), Plaça Salvador Espriu, Plaça Catalunya i Riu Onyar.

Quines activitats poden trobar a la Jornada?

Hi poden trobar activitats d’iniciació a diferents esports, exhibicions, entrenaments magistrals… També hi poden veure vídeos que tenen com a objectiu donar a conèixer les nostres esportistes més destacades, i fins i tot poden gaudir de la visita d’alguna d’elles. Determinades entitats esportives gironines ens aproparan a diferents modalitats esportives que es practiquen a la província de Girona: hoquei patins, gimnàstica rítmica, patinatge, gimnàstica artística, aikido, futbol sala, handbol, bàsquet, atletisme, escacs, rugbi, piragüisme, tennis taula, ciclisme, ciclisme adaptat, vòlei, bàdminton, futbol, marxa nòrdica, paleotraining, tennis, córrer i nàutica.

Què són els itineraris?

La participació en la Jornada s’organitza a partir d’uns itineraris:

Els itineraris consisteixen en la pràctica de tres esports, a cada un dels quals es dedicarà 30 minuts.

Un cop les noies hagin finalitzat l’itinerari escollit, podran participar en qualsevol activitat de les diferents modalitats presents en la Jornada.

A cada itinerari, s’hi poden inscriure 12 noies com a màxim (també 1,2, 3, etc.).

Els itineraris s’iniciaran en els horaris establerts.

Cada grup de noies estarà acompanyat per un voluntari que les ajudarà a participar en les modalitats esportives de l’itinerari.

Com cal fer la inscripció als itineraris?

Les persones responsables de cada grup han d’enviar les inscripcions a opraderas@msn.com. A cada itinerari, s’hi poden inscriure un màxim de 12/14 noies. Els grups s’aniran tancant d’acord amb l’ordre d’arribada dels correus. Els resultats es publicaran en aquesta pàgina. Així, es tindrà actualitzat l’estat de cada grup i de cada itinerari, de manera que es podrà saber si el grup està obert o tancat a l’hora d’apuntar-s’hi.

Si teniu qualsevol dubte, podeu enviar un email a opraderas@msn.com 

Logotips dels organitzadors i col·laboradors