Jornada

Jornada de l'Esport Femení - #esportfemenigirona

Seguim sumant anys amb la mateixa il·lusió que el primer dia. Un any més la Jornada de l’Esport Femení ve precedida d’un treball intens, emocionant i participatiu. Gràcies a l’esforç de molts s’ha consolidat al calendari de la ciutat com un acte anual que dona l’oportunitat a un gran nombre d’esportistes, petites i grans, perquè ens ensenyin el seu esforç, els reptes assolits i a la vegada ens convidin a participar, a gaudir amb elles de les disciplines esportives presents en la Jornada.

La pràctica esportiva és una eina educativa molt important, un transmissor de valors i experiències de vida que ens ajuden a formar-nos com a persones. Per aquest motiu és necessari que les nenes i noies puguin accedir amb igualtat d’oportunitats a fer esport.

La sensibilitat per aquest tema cada vegada és més gran i la presència de les dones en els mitjans de comunicació assolint els seus reptes esportius ha deixat de ser anecdòtic. A poc a poc aquestes esportistes es convertiran en referents per altres dones animant-les a començar a practicar algun esport.

Durant el mes de març et convidem a la Jornada de l’Esport Femení, cada vegada som més i tu no pots faltar! 

 

Notícies

Girona acollirà la VII Jornada de l'Esport Femení el 10 de març
15/02/2019  |  La segona edició de la trobada de debat "Dona un pas per l'esport" tindrà lloc el dijous 7 de març.
La VI Jornada de l'Esport Femení es farà el proper 11 de març a Girona
16/02/2018  |  L'esdeveniment se celebrarà a la plaça de Salvador Espriu, a la plaça de Calvet i Rubalcaba, a la llera del riu Onyar, al passeig de General Mendoza i a la plaça de Catalunya.
Unes 1.500 noies participen a la V Jornada de l'Esport Femení "Fes un pas per l'esport"
12/03/2017  |  Durant el matí s'han dut a terme activitats de 19 disciplines esportives diferents distribuïdes en diversos espais de la ciutat.
La V Jornada de l'Esport Femení "Fes un pas per l'esport" es farà el proper 12 de març a Girona
03/03/2017  |  La jornada tindrà lloc de 9.30 h a 13.30 h a la plaça de Catalunya, la plaça de Calvet i Rubalcaba, la plaça de Salvador Espriu i la llera del riu Onyar i s'hi preveu una assistència de més d'un miler de persones.

Instagram @donaiesport

Logotips dels organitzadors i col·laboradors