Joventut

Joventut

Girona és una ciutat que té clar que vol invertir en les seves persones joves. Invertir en la seva formació, en la difusió de les seves creacions culturals, a afavorir les possibilitats de tenir una feina digna i accedir a un habitatge propi. Per això el conjunt d’àrees de gestió de l’Ajuntament de Girona, amb l’impuls i la coordinació dels serveis municipals de Joventut, tenen en especial consideració les persones joves i els ofereixen serveis i recursos a partir d’una eina de planificació com el Pla Local de Joventut. L’objectiu fonamental és que els joves de la ciutat tinguin reconeguda la seva plena ciutadania, en el sentit que tinguin l’opció de posar en pràctica i exercir efectivament els seus drets.

Responsable polític

Elisabeth Riera Alemany - PSC-CPSra. Elisabeth Riera Alemany

 e-mail - Tel. 972 419 000 (centraleta) + Ext. 1523
Twitter Facebook

Notícies

El servei de sol·licitud de beques de la Secció de Joventut es posa en marxa per a aquest curs 2017-18
11/08/2017  |  El Ministeri d'Educació, Cultura i Esport ha fet pública la convocatòria de beques i ajudes de caràcter general per a ensenyaments postobligatoris.
Més de 1.000 infants de la ciutat es beneficien del sistema de pagament per trams de renda familiar al programa de casals d'estiu de l'Ajuntament de Girona
04/07/2017  |  Un 30,2% dels 3.400 infants inscrits a l'oferta municipal d'activitats d'estiu tenen reduccions en la quota en funció de la renda familiar.
L'Estació Espai Jove oferirà tot l'estiu un espai d'estudi assistit per a estudiants de batxillerat de la ciutat
03/07/2017  |  L'equipament municipal, que està especialitzat en donar eines al jovent per afrontar amb garanties aquells moments en què han de prendre decisions transcendents per al seu futur, ha engegat una aula d'estudi amb l'objectiu de donar facilitats als joves de la ciutat per tenir èxit en els seus estudis.
Horaris d'estiu de L'Estació Espai Jove, Els Químics Espai Jove i El Güell Espai Jove
29/06/2017  |  Els Químics Espai Jove i El Güell Espai Jove romandran tancats a l'agost.
Joventut
Veure en el plànol:

Centre Jove de Salut

El Centre Jove de Salut de la ciutat de Girona vol promoure la salut i prevenir les conductes de risc entre els joves, mitjançant intervencions educatives, orientatives i assistencials, i sempre a través d’un discurs positiu.

Aquest servei va dirigit a tots els nois i noies fins a 25 anys que viuen, estudien i/o treballen a la ciutat de Girona, tot i que en situacions considerades d’urgència atenem també els joves que són de poblacions veïnes.

Més informació