Joventut

Joventut

Girona és una ciutat que té clar que vol invertir en les seves persones joves. Invertir en la seva formació, en la difusió de les seves creacions culturals, a afavorir les possibilitats de tenir una feina digna i accedir a un habitatge propi. Per això el conjunt d’àrees de gestió de l’Ajuntament de Girona, amb l’impuls i la coordinació dels serveis municipals de Joventut, tenen en especial consideració les persones joves i els ofereixen serveis i recursos a partir d’una eina de planificació com el Pla Local de Joventut. L’objectiu fonamental és que els joves de la ciutat tinguin reconeguda la seva plena ciutadania, en el sentit que tinguin l’opció de posar en pràctica i exercir efectivament els seus drets.

Notícies

Vols actuar al 360Fest?
25/01/2016  |  Aquest any el festival serà el dissabte 30 d'abril a partir de les 16 h al Parc del Migdia de Girona.
Torna el cicle de tallers de mobilitat internacional "El Rodamón"
21/01/2016  |  Les inscripcions per participar a la tercera edició d'aquesta proposta ja estan obertes.
L'exposició Illusion d'Eduard Galià obre la 22a edició de Mostrar't
20/01/2016  |  La proposta es podrà visitar L'Estació espai Jove del 18 de gener al 19 de febrer.
El Mostrar't celebra la 22a edició
13/01/2016  |  L'actuació de Tokaji Quartet de demà a les vuit del vespre a l'Estació Espai Jove serà el tret de sortida d'un nou cicle d'exposicions.
Joventut
Veure en el plànol:

Centre Jove de Salut

El Centre Jove de Salut de la ciutat de Girona vol promoure la salut i prevenir les conductes de risc entre els joves, mitjançant intervencions educatives, orientatives i assistencials, i sempre a través d’un discurs positiu.

Aquest servei va dirigit a tots els nois i noies fins a 25 anys que viuen, estudien i/o treballen a la ciutat de Girona, tot i que en situacions considerades d’urgència atenem també els joves que són de poblacions veïnes.

Més informació