Joventut

Subvencions | Regidoria de Joventut

Subvenció destinada a entitats de lleure i entitats juvenils per a l'any 2018

Les bases estan en període d'informació pública al e-tauler fins al 21 de març. Un cop s'acabi el termini d'exposició pública, i si no s'han presentat al·legacions, quedaran aprovades definitivament. Després és publicarà la convocatòria al BOP on s'hi establirà el termini de presentació de sol·licituds.

L’Ajuntament de Girona vol assegurar el suport a les entitats de la ciutat per tal que aquestes puguin dur a terme les seves activitats i projectes i promoure així la participació dels infants i adolescents en l’àmbit del lleure educatiu i dels joves a la vida de la ciutat. És per això que estableix unes bases reguladores per a subvencions a entitats on es defineix dues línies de subvenció:

► Projectes de lleure educatiu per a infants i adolescents de 4 a 15 anys.
► Projectes per a joves de 16 a 29 anys.

Més informació

Avantprojectes per incloure activitats organitzades per entitats ciutadanes en el marc del programa municipal de casals d'estiu 2018

Les bases 2018 estan en període d'informació pública al e-tauler fins al 14 de març. Un cop s'acabi el termini d'exposició pública, i si no s'han presentat al·legacions, quedaran aprovades definitivament. Després és publicarà la convocatòria al BOP on s'hi establirà el termini de presentació de sol·licituds.

L'Ajuntament de Girona vol assegurar que durant el període d'estiu tots els infants de Girona tenen l'oportunitat de participar en activitats educatives. Amb aquesta finalitat promou i dóna suport, en el marc del Programa de Vacances municipal, a un conjunt d'activitats d'esport i de lleure organitzades per entitats diverses de la ciutat.

Més informació
Joventut
Veure en el plànol: