Joventut

Subvencions | Regidoria de Joventut

Convocatòria d'avantprojectes per incloure activitats organitzades per entitats ciutadanes en el marc del programa municipal de casals d'estiu 2017

Termini de presentació de sol·licituds del 30 de març al 3 d'abril.

L'Ajuntament de Girona vol assegurar que durant el període d'estiu tots els infants de Girona tenen l'oportunitat de participar en activitats educatives. Amb aquesta finalitat promou i dóna suport, en el marc del Programa de Vacances municipal, a un conjunt d'activitats d'esport i de lleure organitzades per entitats diverses de la ciutat.

Més informació

Subvenció destinada a entitats juvenils per a l'any 2017

Les bases 2017 estan en període d'informació pública al e-tauler. Un cop s'acabi el termini d'exposició pública, i si no s'han presentat al·legacions, quedaran aprovades definitivament. Després es publicarà la convocatòria on s'hi establirà el termini de presentació.

L'Ajuntament de Girona vol assegurar el suport a les entitats de la ciutat per tal que aquestes puguin dur a terme les seves activitats i projectes i promoure així la participació dels joves a la vida de la ciutat. És per això que estableix unes bases reguladores per a subvencions a entitats on es defineix una única línia de subvenció, destinada a projectes i activitats destinats a joves.

Més informació
Joventut
Veure en el plànol: